Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, 15:34

Ανεξάρτητος πλέον ο Ηλίας Αλεξανδρής από τον συνδυασμό Ροπόκη

Με επιστολή του ο ανεξάρτητος πλέον δημοτικός σύμβουλος Ηλίας Αλεξανδρής που έστειλε στα Μ.Μ.Ε, δηλώνει ότι αποχωρεί από τον συνδυασμό του Βαγγέλη ΡοπόκηΔημοτική Ανατροπή΄΄.

Δείτε την επιστολή:

Στις 26 Φεβρουαρίου 2021 παραβρέθηκα στο γραφείου του γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας, όπου και δήλωσα την πρόθεσή μου να ανεξαρτητοποιηθώ και ζήτησα να μάθω ποια είναι η διαδικασία για να το πράξω. Την 1η Μαρτίου είχα τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας και τον ενημέρωσα πως επιθυμώ να ανεξαρτητοποιηθώ. Ο Πρόεδρος μου είπε πως στις 22 του μηνός θα ανακοινωθεί αυτό με την κατάθεση ενός εγγράφου με αριθμό πρωτοκόλλου στο δημοτικό συμβούλιο.
Ήμουν συνεπέστατος στην παρουσία μου στο δημοτικό συμβούλιο και το αντίθετο δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως σοβαρή δικαιολογία από κανέναν. Σε όλες τις απουσίες μου στο δημοτικό συμβούλιο ήμουν δικαιολογημένος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Αφού λοιπόν ο κ. Ροπόκης γνώριζε εκ των προτέρων ότι θα ανεξαρτητοποιηθώ στο προσεχές δημοτικό συμβούλιο, για ποιο λόγο πηγαίνει εκ των υστέρων και καταθέτει ο ίδιος αίτημα διαγραφής μου από την παράταξη; Η απάντηση είναι εύκολη…
Η ενέργεια του επικεφαλής κου Ροπόκη να καταθέσει αίτηση διαγραφής μου έχει γίνει μόνο για τις εντυπώσεις.
Αυτό είναι κάτι που θα αποδειχθεί στην επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας.
Εδώ και καιρό οι διαφωνίες μου σε αυτοδιοικητικό επίπεδο με τον επικεφαλής της παράταξης, στον τρόπο που λειτουργούσαμε και στην τακτική μας στο δημοτικό συμβούλιο ήταν μεγάλες. Δεν ήταν δυνατόν να συνεχίσω με βάση τις αρχές μου σε μία παράταξη που δεν βαδίζει στο δρόμο που χάραξε προεκλογικά με ευθύνη του κου Ροπόκη. Θα συνεχίσω με συνέπεια να υπηρετώ την ψήφο των δημοτών που με έφεραν στο δημοτικό συμβούλιο ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος.
Θα ήθελα επίσης να τονίσω ότι στο ψήφισμα που κατατέθηκε για τον Πρόεδρο της Καμαρίνας με αφορμή την παρουσία του Εύρυτου, η ψήφος μου δεν υφίσταται και είναι άκυρη, καθώς ήμουν ήδη ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και ο κ. Ροπόκης χρησιμοποίησε εν αγνοία μου την ψήφο μου.

Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος
Ηλίας Αλεξανδρής”
Προηγούμενο Άρθρο

263 κρούσματα σε 5 ημέρες στην Ήπειρο – Δείτε αναλυτικά ανά Περιφερειακή Ενότητα

Επόμενο Άρθρο

Ηλίας Αλεξανδρής: ”Δεν έδωσα καμία υπογραφή κατά του ΕΥΡΥΤΟΥ – Την χρησιμοποίησαν εν αγνοία μου”

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...