Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 13:57

Αναμένονται οι εγκρίσεις για να προχωρήσει το επόμενο βήμα κατασκευής του έργου

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαδικασίες για την χορήγηση των απαιτούμενων εγκρίσεων που αφορούν τη μελέτη του έργου κατασκευή νέας οδού πρόσβασης προς το Δημοτικό Διαμέρισμα Κρυοπηγής.

Η μελέτη η οποία εκπονήθηκε από την Περιφέρεια Ηπείρου με προϋπολογισμό 125.000,00 έχει ολοκληρωθεί κι όπως υπογραμμίζει στη Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας ο Αντιπεριφερειάρχης Στράτος Ιωάννου βρίσκεται σε εξέλιξη η συγκέντρωση των απαιτούμενων εγκρίσεων έτσι ώστε να προχωρήσει η κατασκευή του έργου από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. “΄Εχουμε δεσμευτεί για το έργο και θα το κατασκευάσουμε” υπογραμμίζει ο κ Ιωάννου, σημειώνοντας ότι πρόκειται για μια αναγκαία παρέμβαση.

Να θυμίσουμε ότι από τον Απρίλιο του 2018 και για αρκετούς μήνες υπήρχε σε εξέλιξη ένα καταστροφικό κατολισθητικό φαινόμενο στην περιοχή της Κρυοπηγής που κατέστρεψε δρόμους και άλλες υποδομές.

Η νέα χάραξη του δρόμου θα αποκαταστήσει το πρόβλημα πρόσβασης που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Κρυοπηγής και η οποία έως σήμερα διεξάγεται μέσω παρακαμπτηρίων.

Πηγή: Δημοτική  Ραδιοφωνία Πρέβεζας

(Φωτο αρχείου)

Προηγούμενο Άρθρο

Χαρδαλιάς: Επιδημιολογικά δεδομένα και ειδικοί θα κρίνουν άρση του lockdown τα Χριστούγεννα

Επόμενο Άρθρο

Σε μια ακόμη εθελοντική αιμοδοσία προχώρησε ο Όμιλος Εταιρειών Τέφα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...