Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 17:33

Ανακοινώνεται νέα υποψηφιότητα για τον Δήμο Πρέβεζας – Συγκεντρώνει ανθρώπους από κάθε χώρο

Πριν από λίγες ημέρες μας ήρθε η πληροφορία, ότι τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί υποψηφιότητα για τον δήμο Πρέβεζας, με τον υποψήφιο να συγκεντρώνει ανθρώπους από κάθε πολιτικό χώρο.

Επικοινωνήσαμε μαζί του και ο ίδιος επιβεβαίωσε την πληροφορία, λέγοντάς μας ότι το επόμενο διάστημα θα γίνουν επίσημα ανακοινώσεις.

Ο ίδιος δεν θέλησε να μας πει περισσότερα, ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ που κάναμε ο ίδιος είναι έτοιμος να διεκδικήσει τον δήμο Πρέβεζας στις επόμενες εκλογές και μάλιστα έχοντας στο πλευρό του ανθρώπους που κανείς μέχρι σήμερα δεν θα μπορούσε να φανταστεί.

Ήδη οι συζητήσεις με υποψήφιους που θα στελεχώσουν το δημοτικό αυτό ψηφοδέλτιο βρίσκονται στο τέλος, ενώ ήδη έχει κλείσει υποψήφιους σε κάθε δημοτική κοινότητα του Δήμου Πρέβεζας και των Δ.Ε Ζαλόγγου και Λούρου.

Αν και ο ίδιος ανήκει σε έναν συγκεκριμένο πολιτικό χώρο, ωστόσο επιλογή του ίδιου και των στενών συνεργατών του ήταν το ψηφοδέλτιο να απαρτίζεται από ανθρώπους από όλους τους πολιτικούς χώρους, θέλοντας έτσι να σπάσει το στενό πολιτικό ψηφοδέλτιο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο ψηφοδέλτιο θα υπάρχουν άνθρωποι που είχαν θέσει υποψηφιότητα το 2019 με άλλα ψηφοδέλτια και δεν είχαν εκλεγεί αλλά ούτε και έχουν μέχρι σήμερα χρησιμοποιηθεί σε κάποια θέση, αν και οι ίδιοι είχαν και τις γνώσεις αλλά και τα προσόντα.

Αυτό πάντως που μας αρκέστηκε να μας πει εκτός από την υποψηφιότητά του,  είναι ότι εφόσον αναλάβει τα ινία του δήμου θα είναι μόνο για 5 χρόνια.

”Ο δήμος δεν είναι επάγγελμα όπως το έχουν δει μέχρι σήμερα αρκετοί, θέλοντας να κάνουν προσωπικά πράγματα…”

Εν αναμονή λοιπόν των εξελίξεων και των ανακοινώσεων το επόμενο διάστημα.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Κώστας Μπάρκας: Ο κ. Μητσοτάκης θα απολογηθεί για τις ευθύνες του στο σκάνδαλο των υποκλοπών

Επόμενο Άρθρο

Σαν σήμερα το 2004 η Αθανασία Τσουμελέκα στέφθηκε Χρυσή Ολυμπιονίκης στην Αθήνα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...