Τετάρτη, 1 Μαΐου 2024, 17:48

Ανακοίνωση Α.Ο Σύβρου: Υποσχέσεις στον ”αέρα” για το δημοτικό γήπεδο

Με ανακοίνωσή του η ομάδα του Α.Ο Σύβρου στην επίσημη σελίδα τους στο Facebook, κοινοποίησαν μία ανακοίνωση που αφορά τις δεσμεύσεις τόσο του αντιπεριφερειάρχη όσο και της δημοτικής αρχής και έχουν να κάνουν με τις εργασίες στο Δημοτικό Γήπεδο Σύβρου.

Δύο χρόνια και είναι όλα στον αέρα, με τις εργασίες να μην έχουν ολοκληρωθεί με αποτέλεσμα ο προγραμματισμός της ομάδας να πηγαίνει πίσω.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Ανακοίνωση ΠΑΣ Σύβρου 29/07/2023

Αισίως φτάσαμε στις 29/07/2023 και το δημοτικό γήπεδο Σύβρου βρίσκεται σε αυτή τη κατάσταση και να υπενθυμίσουμε ότι το έργο αυτό έχει ξεκινήσει προ δυο ετών.

Τις επόμενες ημέρες αναμένουμε τις δεσμεύσεις του κ. αντιπεριφερειάρχη Κτενά Αντρέα καθώς και του δημάρχου κ. Χαράλαμπου Καλού, ότι αρχές Σεπτεμβρίου θα είναι έτοιμο και λειτουργικό το γήπεδο όσον αφορά συνδέσεις αρδρευτικών, επισκευή κάποιων λαθών που έχουν συμβεί στο χώρο και κατ’ επέκταση να τοποθετηθεί ο συνθετικός χλοοτάπητας.

Ο προγραμματισμός της ομάδας δύσκολος διότι δε γνωρίζουμε ακόμα αν το γήπεδο θα είναι λειτουργικό για να ξεκινήσει η ομάδα και

γνωρίζοντας ότι και τα κοντινά γήπεδα άλλων ομάδων έχουν και αυτά κάποια προβλήματα.

Αναμένουμε λοιπόν τις εγγυήσεις των αρμοδίων και κατ’ επέκταση θα οριστεί γενική συνέλευση του ΠΑΣ Σύβρου για να συζητηθούν όλα τα θέματα αυτά με ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον του ΠΑΣ Σύβρου.

Κλείνοντας να υπενθυμίσουμε ότι έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια από μέρους μας να δημιουργήσουμε ένα αθλητικό μέλλον σε όλους και ακόμα βιώνουμε καταστάσεις που θυμίζουν εποχές περασμένες!

Με εκτίμηση

Η διοίκηση ΠΑΣ Σϋβρου

Προηγούμενο Άρθρο

Εκλογές Περιφέρεια: Με τον Αλέξανδρο Καχριμάνη και ο Τάκης Παππάς

Επόμενο Άρθρο

Ιερουσαλήμ 2023: Η ομάδα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 ανάμεσά τους και ο Αντρέα Μίτα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...