Παρασκευή 18 Απριλίου 2025 - 3:30

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για το Επιμελητήριο Πρέβεζας ο Γιάννης Μπούρης

Με ανακοίνωση στο προσωπικό του προφίλ στο facebook ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας Γιάννης Μπούρης ανακοίνωσε την εκ νέου υποψηφιότητά του για τις εκλογές του Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή του αναφέρεις τα εξής:

Φίλες και φίλοι, αγαπητοί συνάδελφοι, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω την εκ νέου υποψηφιότητα του Συνδυασμού μας

«Νέο Επιμελητήριο Πρέβεζας» στις επερχόμενες εκλογές που θα γίνουν στις

16 και 17 Νοεμβρίου 2024.

Αξιοποιώντας τα έμπειρα μέλη του Δ.Σ., καλωσορίζοντας τα νέα, με φρέσκιες ιδέες, ενθουσιασμό και με πίστη στις ιδρυτικές αξίες και θέσεις του συνδυασμού μας «Νέο Επιμελητήριο Πρέβεζας» υποσχόμαστε να σταθούμε αντάξιοι στη ραγδαία επιχειρηματική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής.

Διεκδικούμε μια νέα θητεία, έχοντας ως παρακαταθήκη, την εμπειρία μας και το πλούσιο έργο που υλοποιήσαμε.

Καταφέραμε στη δύσκολη περίοδο της παγκόσμιας υγειονομικής πανδημίας αλλά και της ενεργειακής κρίσης, να δουλέψουμε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα υλοποιώντας έργα και ενισχύοντας την αναπτυξιακή προοπτική του τόπου μας.

Προσφέραμε καλύτερες υπηρεσίες στους επιχειρηματίες και επαγγελματίες, προσαρμόσαμε τις πρωτοβουλίες στα δεδομένα της εποχής και αναδιατάξαμε τις προτεραιότητες του Επιμελητηρίου Πρέβεζας.

Ευχαριστώ θερμά όλους όσους θα συμμετάσχετε στον ενιαίο επιμελητηριακό συνδυασμό μας «Νέο Επιμελητήριο Πρέβεζας».

Επιθυμία όλων μας είναι, παλαιοί και νέοι συνάδελφοι, να συνθέσουν ένα νέο Διοικητικό Συμβούλιο, που θα οδηγήσει το Επιμελητήριο μας σε ακόμα καλύτερες ημέρες.

Προηγούμενο Άρθρο

Εκρήξεις και φωτιά σε πυλωτή πολυκατοικίας στην Πρέβεζα (video-pics)

Επόμενο Άρθρο

Ξεκινούν οι εγγραφές στο Α.Γ.Α Εύαθλος Λευκάδας – Νυδριού

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...