Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024, 9:53

Ανήκω στην γενιά που… γράφει ο Δημήτρης Κολιός

Ανήκω στην γενιά που κάπου στο μακρινό 2013 τα όνειρα μας σταμάτησαν. Λέω μακρινό γιατί έχουν περάσει 10 χρόνια. Ανήκω σε μια γενιά που τίποτα δεν μας χαρίστηκε, έχουμε πληρώσει όλα τα λάθη από όλους. Ανήκω σε μια γενιά που τα αυτονόητα μοιάζουν με όνειρα, περίθαλψη, κράτος δικαίου, παιδεία, ασφάλεια.

Ανήκω σε μια γενιά που η αξιοκρατία ήταν ένα ρουσφέτι ή μια γνωριμία δρόμος. Ανήκω σε μια γενιά που κάθε μέρα είχε να αντιμετωπίσει ένα καινούργιο νόμο ένα ακόμα πρόβλημα. Ανήκω σε μια γενιά που η άποψη η ιδέα ο προβληματισμός έπρεπε να περιθωριοποιηθεί. Ανήκω στη γενιά που έπρεπε να έχεις μέσον για να δουλέψεις για 400 ευρώ.

Ανήκω σε μια γενιά που αυτοί που είχαν τις θέσης συνεχίζουν να λειτουργούν σαν να μην συμβαίνει τίποτα σε βάρος νέων ανθρώπων. Όλα αυτά με έκαναν να μην κάνω πίσω και να προσπαθήσω έστω και από την τοπική αυτοδιοίκηση να αλλάξω έστω και ένα.

Ο καιρός που απομένει πλέον για τις εκλογές είναι λίγος ας σκεφτούμε με γνώμονα το τι μας κλέψανε, ας ψηφίσουμε ανθρώπους που έχουν όραμα και όρεξη. Όρεξη για συλλογική δουλειά και μόνο ένα σκοπό, την δημιουργία μιας κοινωνίας δίκαιης για όλους, μια κοινωνία που θα μας παρέχει τα αυτονόητα.

Καλός ο φίλος, ο ξάδερφος, ο θείος αλλά όχι σε βάρος πάλι της νεολαίας μας και εις βάρος των πολλών!!!! Δεν ξεχνάμε ότι την τελευταία τετραετία το νοσοκομείο μας παραπαίει, μαζι με το πανεπιστημιακό τμήμα, τις ναυτικές σχολές, χάθηκε το κολυμβητήριο μας, χάθηκε το νέο μουσικό σχολείο, χάθηκε η ανάπλαση των φυλακών και ως αντάλλαγμα πήραμε Street food festival, FIBA 3×3 και μερικά hashtags!!!

Δημήτρης Κολιός

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ”Ανάπτυξη Τώρα”

Προηγούμενο Άρθρο

Ο οικονομολόγος Σπύρος Ρεκατσίνας στο πλευρό του Νίκου Γεωργάκου ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος

Επόμενο Άρθρο

Σε διεθνή διαγωνισμό ύψους 3.432.000 € τα ηλεκτρονικά υδρόμετρα από τον Δήμο Πάργας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...