Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 19:46

Ανάπτυξη Τώρα: “Το πάρτι των προφορικών αναθέσεων του κ. Γεωργάκου θα τελειώσει”

Η ανεξάρτητη δημοτική παράταξη “Ανάπτυξη Τώρα” με επικεφαλής των υποψήφιο Δήμαρχο Πρέβεζας Γιώργο Νίτσα, είχε διαμηνύσει από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας ότι θα λάβει όλα εκείνα τα θεσμικά μέτρα, ώστε το πάρτι των προφορικών αναθέσεων του κ. Γεωργάκου να τελειώσει.

Με βάση τη δέσμευσή μας αυτή και με πλήρη σεβασμό στην ορθή πολιτική πρακτική της διαφάνειας στη διαχείριση του δημοτικού χρήματος, έχουμε ήδη προβεί σε ενέργειες, για να σταματήσει το νοσηρό και επιζήμιο για την πολιτική ζωή του τόπου φαινόμενο των αναθέσεων με το στόμα.

Η “Ανάπτυξη Τώρα” θα χρησιμοποιήσει όλα τα “εργαλεία” που της παρέχει η θεσμική της ιδιότητα για να μπορέσει να επαναφέρει την αυτοδιοικητική ζωή του τόπου στην απαραίτητη κατάσταση διαφάνειας και να απαλλαγεί από το “σκοτάδι” των προφορικών αναθέσεων στην οποία σύρει το Δήμο ο κ. Γεωργάκος και η παράταξή του.

Ως επόμενη δημοτική αρχή με τη στήριξη του πρεβεζάνικου λαού, να είναι όλοι βέβαιοι ότι θα αποκαταστήσουμε το κύρος της αυτοδιοικητικής ζωής του τόπου.

Το φως πάντα νικάει το σκοτάδι.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ

Προηγούμενο Άρθρο

Στράτος Ιωάννου: «Δίνουμε οριστική λύση σε ένα πρόβλημα δεκαετιών» – Προχωράει ο εκσυγχρονισμός και των 4 ΤΟΕΒ του Νομού

Επόμενο Άρθρο

ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας: Συγχαρητήριο επιστολή στον Χρήστο Ντούρο για την συμμετοχή του στα camp της Ρεάλ Μαδρίτης

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...