Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 11:12

Ανάπτυξη Τώρα: Προσφορά αλληλεγγύης προς το κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου Πρέβεζας

Κυρίαρχος στόχος μας ως ελάσσονος αντιπολίτευση με τους συνεργάτες μου, είναι να δημιουργήσουμε ένα φιλικό  περιβάλλον  αλληλεγγύης προς τις δομές και υπηρεσίες  που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος μας.

Την περίοδο της απόλυτης υγειονομικής και οικονομικής κρίσης πρέπει εμείς και όσοι μπορούν να σταθούν δίπλα στους συνανθρώπους μας.

Να φροντίσουμε ώστε να μην υπάρχει κανένας συνδημότης μας χωρίς ένα πιάτο φαγητό.

Στηρίζουμε κάθε προσπάθεια του κοινοτικού παντοπωλείου του δήμου μας, όπως και την τεράστια συμβολή του βοήθεια στο σπίτι.

Επίσης θέλουμε να συγχαρούμε και όλους όσους επώνυμα η ανώνυμα στηρίζουν με δράσης αλληλεγγύης τον τόπο μας.

Με τις αρχές αυτές συμμετείχαμε σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από το 2002 μέχρι σήμερα.

Από το κοινωνικό παντοπωλείο η υπεύθυνη κ. Σακκά Νικέλα  και από το βοήθεια στο σπίτι η κ. Χριστάκη Σταματία παραβρέθηκαν στην παραλαβή και δήλωσαν: θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Νίτσα τους δημοτικούς συμβούλους κ. Αμάραντο Αναστάσιο, Ντόντη Γεώργιο, Στύλο Ιωσήφ, Λουφέκη Νικόλαο και τους συνεργάτες της ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΡΑ για την πολύ μεγάλη προσφορά αλληλεγγύης προς τις δομές μας. Επίσης να συγχαρούμε και ευχαριστήσουμε  και όλους όσους βοήθησαν ώστε να παραλάβουμε την σημερινή βοήθεια (ΔΕΛΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ Α.Ε) Θέλουμε με την ευκαιρία να ευχαριστήσουμε  όλους όσους μας στηρίζουν και όσους θα μας στηρίξουν στο μέλλον.

Με την παρούσα επιστολή, η ανεξάρτητη δημοτική παράταξη ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ  θα ήθελε να ευχαριστήσει την εταιρεία  «ΔΕΛΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΕ» που  ανταποκρίθηκε στην αίτηση μας για τη δωρεά περισσότερων από 500 ροφημάτων γάλακτος του 1,5 λίτρου  όπως και 350 παιδικούς χυμούς, προς το κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου Πρέβεζας. Ευχόμαστε αυτή η προσφορά αγάπης και αλληλεγγύης να συνεχιστεί από την εταιρία.  Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Τσουμελέκα Γεώργιο  προσωπικά για την βοήθεια που μας έδωσε (ημέρα  τις ονομαστικής του εορτής)  ώστε να μεταφέρουμε  με όχημα της επιχείρησής του τα ροφήματα  από την Άρτα στον δήμο μας.

ΠΡΕΒΕΖΑ  24/04/2020

Για την Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη Πρέβεζας “Ανάπτυξη Τώρα”

Γιώργος Νίτσας   –  Αναστάσιος Αμάραντος

Γιώργος Ντόντης  –  Ιωσήφ Στύλος  –  Νίκος Λουφέκης

Προηγούμενο Άρθρο

Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας: Επιστολή στον δήμαρχο Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Εξιχνιάσθηκε υπόθεση διάρρηξης – κλοπής περιπτέρου στα Ιωάννινα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...