Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024, 13:54

Ανάπτυξη Τώρα: “Ο κ. Αργυρός και ο κ. Γεωργάκος μάλλον ονειρεύονται ένα μέλλον… στο δρόμο για την Πρέβεζα”

Σε μία ανεκδιήγητη και προσβλητική για τους επαγγελματίες εστίασης της πόλης της Πρέβεζας δήλωση, προέβη ο εντεταλμένος σύμβουλος της δημοτικής αρχής για θέματα τουρισμού Λεωνίδας Αργυρός, στα εγκαίνια του φεστιβάλ καντινών που γίνεται στην Πρέβεζα.

Ο κ. Αργυρός και ο κ. Γεωργάκος μάλλον ονειρεύονται ένα μέλλον… στο δρόμο για την Πρέβεζα.

Συγκεκριμένα ο κ. Αργυρός είπε ότι το φαγητό του δρόμου είναι το μέλλον της εστίασης.Στην Πρέβεζα όπου οι επαγγελματίες της εστίασης είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές της γαστρονομίας και του τουρισμού της περιοχής.

Στην Πρέβεζα όπου οι επαγγελματίες της εστίασης ματώνουν για να κρατούν τα μαγαζιά τους ανοικτά με τις υπέρογκες οικονομικές υποχρεώσεις που υπάρχουν.

Σε αυτή την Πρέβεζα και σε αυτούς τους ανθρώπους ο κ. Αργυρός βρήκε να πει ότι το φαγητό του δρόμου είναι το μέλλον της εστίασης.

Τα λόγια μιλάνε από μόνα τους για το πως οραματίζεται την Πρέβεζα ο κ. Αργυρός, ο κ. Γεωργάκος και η παρέα τους.

Θα περιμέναμε επίσης και μία επίσημη καταδίκη της προσβλητικής δήλωσης αυτής τόσο από το σύλλογο επαγγελματιών της εστίασης, όσο και από το Επιμελητήριο της Πρέβεζας.

Η “Ανάπτυξη Τώρα” είναι υπέρ της παράδοσης, υπέρ των ντόπιων επαγγελματιών, υπέρ της ομορφιά που προσφέρει η εστίαση της πόλης.

Θα τη στηρίξουμε με κάθε τρόπο ως η επόμενη δημοτική αρχή.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο Άρθρο

Την ζωή του έχασε ένας 65χρονος στην επαρχιακή οδό Καναλίου-Ν. Σινώπης

Επόμενο Άρθρο

Τάσος Αμάραντος: ”Με ρωτάνε αρκετοί γιατί με τον Γιώργο Νίτσα;”

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...