Ανάπτυξη Τώρα: “Μπροστά στον πανικό της ήττας ο κ. Γεωργάκος ευτελίζει τους θεσμούς και το δημοτικό συμβούλιο και εμπλέκει υπαλλήλους σε προεκλογικές φιέστες”

Ημερομηνία:

Νομίζαμε ότι τα είχαμε δει όλα από τον κ. Γεωργάκο και την παρέα του, αλλά δυστυχώς μπροστά στον πανικό της ήττας ο κ. Γεωργάκος δε διστάζει να ευτελίσει τους θεσμούς και εμπλέκει υπαλλήλους σε προεκλογικές φιέστες.

Δεν του έφτανε το πρόσφατο υβρεολόγιο του “αντ’ αυτού” Γιάννη Δαρδαμάνη, αλλά μπροστά στην εκλογική δυναμική της “Ανάπτυξης Τώρα” που διαρκώς αυξάνεται όσο περνούν οι ημέρες, ο κ. Γεωργάκος καταστρατηγεί τη λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας και χωρίς κανένα σεβασμό σε διαδικασίες, χρησιμοποιεί τη θεσμική του θέση για να κάνει πολιτική.

Δεν μας έφταναν οι αναθέσεις σε υποψηφίους στο ψηφοδέλτιό του μέσα στο 2023 μας βρήκε και αυτό:

Μέσω του e-mail του Δήμου Πρέβεζας ο κ. Γεωργάκος καλεί τους δημότες στο προεκλογικό του κέντρο στην Πλατεία Ανδρούτσου, αύριο, Σάββατο, προκειμένου όπως λέει να γίνει ανοιχτή παρουσίαση απολογισμού της θητείας 2019 -2023 και των βασικών αξόνων της επόμενης θητείας 2023 – 2028.

Κάπου τα έχει μπερδέψει ο κ. Γεωργάκος ή πάνω στον πανικό της ήττας ξέχασε ότι το δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας έχει κανόνες και η θεσμική ιδιότητα του ίδιου επιβάλλει να τους τηρεί.

Απολογισμό θητείας ή απολογισμό πεπραγμένων ένας Δήμαρχος τον κάνει στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας σε ειδική δημόσια συνεδρίαση.

Αν θέλει να πραγματοποιηθεί σε άλλο χώρο, αυτό το αποφασίζει και πάλι το δημοτικό συμβούλιο με απόφασή του.

Για να κάνει στη διετία έναν απολογισμό πεπραγμένων τον είχαμε πιέσει ως παράταξη, αλλά και άλλες παρατάξεις της αντιπολίτευσης αμέτρητες φορές.

Ο κ. Γεωργάκος όμως δε στέκεται εκεί, αλλά καλεί με υπηρεσιακό τρόπο δημοτικούς υπαλλήλους-προϊσταμένους υπηρεσιών να παραβρεθούν στον απολογισμό.

Ανήκουστα πράγματα για έναν Δήμαρχο.

Καταγγέλλουμε τον κ. Γεωργάκο για θεσμική απαξίωση του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας.

Τον καλούμε να σεβαστεί τους θεσμούς, όσο παραμένει σε αυτή τη θέση.

Εφόσον θέλει να κάνει απολογισμό πεπραγμένων να τον κάνει όπως προβλέπει ο ΚΔΚ εντός της αίθουσας του δημοτικού συμβουλίου.

Καλούμε τις άλλες παρατάξεις να πάρουν κι αυτές θέση για το συγκεκριμένο γεγονός.

Να μη διανοηθεί πλέον να εμπλέκει το προσωπικό του Δήμου στις φιέστες του.

Ας δεχθεί επιτέλους πως η προεκλογική περίοδος δε μπορεί να γίνεται πλέον τοξική επειδή το θέλει εκείνος και η παρέα του.

Και επειδή σε μία από τις ομιλίες του έδειξε ότι του αρέσουν εσχάτως και οι ατάκες του Γενικού Γραμματέα του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπα, που έχουν γίνει viral στο διαδίκτυο, θα του πούμε “Λίγη ντροπή δε βλάπτει…”.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
Οι δημοσιογράφοι του onprevezanews.gr σας ενημέρωνουν 24ωρες το 24ωρο για όλες τις εξελίξεις στην Πρέβεζα, την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον Κόσμο. Υπεύθυνος της ομάδας σύνταξης είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Βασιλειάδης.
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ι. Ν. Αγ. Βασιλείου: Ευλογημένο Επταήμερο (3 Μαϊου – 9 Μαϊου 2026)

ΓΕΡΑ ΣΩΜΑΤΑ, ΠΑΡΑΛΥΤΕΣ ΨΥΧΕΣ του π. Δημητρίου Μπόκου Ένας άνθρωπος...

ΛΙΜΑΝΑΚΙ – Το στολίδι του Ιονίου, ο απόλυτος προορισμός από το πρωί μέχρι το βράδυ

Στην παραλία του Καναλίου Πρέβεζας, εκεί όπου το απέραντο...

Εκλογές για το Συμβούλιο Νέων στον Δήμο Πρέβεζας – Στις 17 Μαΐου η ψηφοφορία με φυσική και ψηφιακή κάλπη

Στις κάλπες καλούνται να προσέλθουν τα μέλη του Συμβουλίου...