Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 2:54

“Ανάπτυξη Τώρα”: “Η δημοτική αρχή Πρέβεζας κάνει τα… στραβά μάτια στις προτάσεις της παράταξής μας αλλά τελικώς τις αποδέχεται”

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση είδαμε τη δημοτική αρχή Πρέβεζας, τον Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας Δημήτρη Καραμανίδη και τον Δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο, να ορίζουν ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας τη Δευτέρα με μοναδικό θέμα τη διαχείριση των απορριμμάτων, έπειτα από σχετικό αίτημα της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Παρ’ όλα αυτά δεν μπορούμε ως παράταξη να μην καταγγείλουμε το γεγονός ότι ο κ. Γεωργάκος κάνει τα… στραβά μάτια μόνο στα δικά μας αιτήματα για ειδικές συνεδριάσεις πάνω σε σημαντικά και κορυφαία ζητήματα για το Δήμο. Τελικώς βέβαια τις αποδέχεται και οι εξελίξεις δικαιώνουν τις πρωτοβουλίες της “Ανάπτυξης Τώρα”, ωστόσο ο κ. Γεωργάκος επιμένει σε μία μονότονη και απογοητευτική θεσμική αντιμετώπιση του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας.

Επί μήνες καθυστερούσε να φέρει σε ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας το θέμα του νέου Νοσοκομείου και του Ταμείου Ανάκαμψης. Οι εξελίξεις δικαίωσαν την “Ανάπτυξη Τώρα” για την πρωτοβουλία που ανέλαβε.

Επί μήνες καθυστερεί ανεξήγητα -κι ενώ έχει δεσμευτεί δημόσια- να φέρει σε ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας, το θέμα της σύνδεσης του Δήμου Πρέβεζας με τους μεγάλους οδικούς άξονες, ώστε να μη σέρνεται και πάλι η Πρέβεζα πίσω από τις εξελίξεις.

Για ποιο λόγο ο κ. Γεωργάκος εμφανίζει… αλλεργία μόνο στις προτάσεις της “Ανάπτυξης Τώρα” παραμένει απορίας άξιο!

Ακόμη και τώρα που μέχρι και ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης τοποθετείται δημόσια για το ζήτημα, ακόμη και τώρα που υπάρχει έντονη δημόσια συζήτηση και πιθανότητα εξελίξεων για την περιοχή μας, ο κ. Γεωργάκος συνεχίζει να μη φέρνει στο δημοτικό συμβούλιο για συζήτηση την πρόταση της παράταξής μας.

Η “Ανάπτυξη Τώρα” θεωρεί ότι ο Δήμος Πρέβεζας πρέπει να αναπτύξει στρατηγική για τους οδικούς άξονες και για το οδικό δίκτυο. Μπορεί να μην είναι στην αρμοδιότητα του Δήμου, ωστόσο αν ο Δήμος μας έχει όραμα για την περιοχή, θα πρέπει να κάνει ξεκάθαρο τι ζητά από την Περιφέρεια και το Υπουργείο.

Και δυστυχώς η δημοτική αρχή του Νίκου Γεωργάκου και σε αυτό το ζήτημα… αγρόν ηγόρασε!

Για την Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη Πρέβεζας “Ανάπτυξη Τώρα”

Γιώργος Νίτσας – Αναστάσιος Αμάραντος – Γιώργος Ντόντης – Ιωσήφ Στύλος – Νίκος Λουφέκης

Προηγούμενο Άρθρο

Συλλυπητήρια ανακοίνωση Δ.Σ. Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων για την απώλεια καθηγήτριας

Επόμενο Άρθρο

Απολογισμός δραστηριότητας των Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου για τον Ιανουάριο 2021

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...