Ανάπτυξη Τώρα: Διαμόρφωση στρατηγικής για το τουριστικό προϊόν του Δήμου Πρέβεζας

Ημερομηνία:

spot_img

Η δημοτική παράταξη “Ανάπτυξη Τώρα” από την πρώτη στιγμή που αξίωσε την ψήφο των πολιτών του Δήμου Πρέβεζας -που την οδήγησε στην ιδιαίτερα τιμητική εκπροσώπηση με 5 συμβούλους στο δημοτικό συμβούλιο- ήταν ξεκάθαρη σε μία από τις βασικές αρχές του προγράμματός της: Να μη κάνει απλώς στείρα αντιπολίτευση, αλλά να συνθέσει, να δημιουργήσει και να συνεισφέρει στο να υπάρξουν οι προϋποθέσεις και οι κατάλληλες στρατηγικές ανάπτυξης του Δήμου.

Στο πλαίσιο αυτό η “Ανάπτυξη Τώρα”, με συνεργασίες σε τεχνικό και πολιτικό επίπεδο, τις οποίες και θα παρουσιάσουμε τους επόμενους μήνες, έχει ξεκινήσει τη διαμόρφωση ενός πλάνου Στρατηγικού Σχεδιασμού με ορίζοντα τριετίας, για το πως θα κινηθεί από τη θέση της αντιπολίτευσης, ώστε να συνεισφέρει τα μέγιστα στην πόλη, το δημοτικό συμβούλιο και τους δημότες σε όλες τις δημοτικές ενότητες. Και στην Πρέβεζα και στο Λούρο και στο Ζάλογγο, μέχρι και τον τελευταίο πολίτη στο πιο μικρό χωριό του Δήμου.

Κομμάτι του πλάνου οραματικού σχεδιασμού για την Πρέβεζα, που έχει εκπονήσει η “Ανάπτυξη Τώρα”, είναι η διαμόρφωση στρατηγικής για το τουριστικό προϊόν του Δήμου Πρέβεζας. Καλή η διαφήμιση της περιοχής από τη νυν δημοτική αρχή για την ασφάλεια του προορισμού, καλές οι πληρωτέες από τα χρήματα των δημοτών καταχωρίσεις και βραβεύσεις, ωστόσο η διαμόρφωση τουριστικού προϊόντος για το Δήμο Πρέβεζας είναι μία ιδιαίτερα σύνθετη και πολυετής διαδικασία, που πρέπει να “πατήσει” σε στέρεες βάσεις. Και κυρίως θέλει δουλειά, σχεδιασμό και στοχευμένες πολιτικές πρωτοβουλίες. Όχι μόνο “τουφεκιές” στον αέρα για να φτιάχνονται “πολιτικά προφίλ”.

Με τις μικρές μας δυνάμεις ως δημοτική παράταξη, αξιοποιώντας όπως προαναφέραμε συνεργασίες σε τεχνικό και πολιτικό επίπεδο, ετοιμάσαμε ένα προωθητικό video για τις ομορφιές του τόπου μας. Ένας τόπος ευλογημένος και με αφάνταστα συγκριτικά πλεονεκτήματα, τα οποία όμως λόγω της αδράνειας των τελευταίων χρόνων σε επίπεδο Δήμου, μένουν αναξιοποίητα.

Το βίντεο που παρουσιάζουμε είναι μία αρχή. Ένα ξεκίνημα για να παρουσιάσουμε τις ομορφιές και τον “πλούτο” του Δήμου Πρέβεζας μέσα από τα “δικά μας μάτια”. Ένα ξεκίνημα για να απευθυνθούμε ως “Ανάπτυξη Τώρα” σε ομάδες στόχευσης με κατάλληλο τρόπο και να τους καλέσουμε να επισκεφθούν την Πρέβεζα και να γνωρίσουν τις ομορφιές της.

ΠΡΕΒΕΖΑ 16/06/2020

Για την “Ανάπτυξη Τώρα”

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Φωτογραφία: mypreveza,gr

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΦΙΝΑΛΕ ΣΤΑ 12α «ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» (video-pics)

Η Πρέβεζα πλημμύρισε από δρομείς – Μικροί και μεγάλοι...

Σχολική χρονιά… με το βιβλιοπωλείο ΚΥΚΛΟΣ και μεγάλα δώρα

Στο βιβλιοπωλείο ΚΥΚΛΟΣ στην Πρέβεζα βρίσκεις τα πάντα για...

Καθοριστική η συνεργασία όλων στην αντιμετώπιση της πυρκαγιάς στο Θεσπρωτικό

Με άμεση κινητοποίηση και συντονισμένη προσπάθεια αντιμετωπίστηκε η πυρκαγιά...

Με κολύμβηση, χαμόγελα και χειροκροτήματα συνεχίστηκαν τα 12α «Εν Νικοπόλει Άκτια» – Το απόγευμα οι αγώνες δρόμου

Με τους κολυμβητικούς αγώνες συνεχίστηκε το πρωί του Σαββάτου...