Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 7:09

Αμμουδιά – Σύλλογος Ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων – Συνάντηση με τον Γιάννη Μπούρη

Σήμερα 04/05/2022 αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Συλλόγου είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ. Ιωάννη Μπούρη.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον κλάδο των επιχειρήσεων ενοικιαζομένων δωματίων, αλλά και γενικότερα της περιοχής στα πλαίσια της αναπτυξιακής της πορείας και επιβεβαιώθηκε η αμοιβαία καλή θέληση και προώθηση της συνεργασίας των δύο φορέων.
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Ιωάννης Μπούρης μας ενημέρωσε για τις δράσεις υποστήριξης του τουριστικού κλάδου οι οποίες έχουν πραγματοποιηθεί αλλά και για αυτές που είναι στον άμεσο προγραμματισμό από τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου.
Από το Σύλλογο τέθηκαν διεξοδικά τα προβλήματα που αφορούν τις επιχειρήσεις όπως το ενεργειακό κόστος αλλά και η έλλειψη προσωπικού. Επίσης δόθηκε έμφαση στην έλλειψη οργανωμένης διαδικτυακής παρουσίας της Αμμουδιάς και ζητήθηκε η έμπρακτη στήριξη του Επιμελητηρίου στο εγχείρημα που προσπαθείτε για την τουριστική προώθηση της περιοχής.
Δηλώνοντας την έμπρακτη βοήθεια και υποστήριξη του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Ιωάννης Μπούρης δεσμεύτηκε για την χρηματική ενίσχυση του Συλλόγου στο θέμα της τουριστικής προβολής του Αμμουδιάς , ικανοποιώντας σχετικό αίτημά μας .
Τέλος, οι δύο φορείς δεσμεύτηκαν για τη συνέχιση της επικοινωνίας και της συνεργασίας τους με γνώμονα ότι το Επιμελητήριο θα είναι αρωγός του Συλλόγου στις δράσεις του σε κάθε επίπεδο.
Με εκτίμηση
Το Δ.Σ. του συλλόγου


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Διαβεβαίωση Κυριάκου Μητσοτάκη προς Γιώργο Τρυφωνίδη – Το τμήμα Λογιστικής μένει Πρέβεζα

Επόμενο Άρθρο

Αναβολή στην δίκη Μιχάλη Διακομιχάλη για 9 Φεβρουαρίου 2023 (βίντεο)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...