Παρασκευή, 10 Μαΐου 2024, 11:34

Αλεξάνδρα Ζιώγα – ”Αυτή η αγάπη δεν θα τελειώσει ποτέ”

Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Αλεξάνδρα Ζιώγα δοκιμάζει για πρώτη φορά να κατέλθει στον πολιτικό στίβο και στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου με τον συνδυασμό ”Δήμος της καρδιάς μας” και επικεφαλής τον Νίκο Γεωργάκο.

Η ίδια από νεαρή ηλικία μέσα σε πολιτικά γραφεία βοηθώντας με κάθε τρόπο έχει αποκτήσει μία εμπειρία είτε ως γραμματειακή υποστήριξη είτε ως γραφείο τύπου, αφού και η ενασχόλησή της με τα τοπικά Μ.Μ.Ε της έδωσε την ευκαιρία να δει την πολιτική από όλες τις πλευρές.

Η Αλεξάνδρα έχει όμως και αδυναμίες και αυτές δεν κρύβονται, αφού ο φωτογραφικός φακός την ”συνέλαβε” το βράδυ της Τετάρτης στο City Food Trucks Festival μαζί με την οικογένειά της.

Μάλιστα η ίδια αγκαλιά με τον πατέρα της δεν κρύβει την αγάπη της προς το πρόσωπό του, αφού είναι ένα από τα μεγάλα στηρίγματα που έχει σε κάθε της βήμα.

Ο Ευάγγελος Ζιώγας, συνταξιούχος σήμερα, βλέπει την Αλεξάνδρα και την συμβουλεύει με την ίδια να δέχεται τις όποιες παρατηρήσεις του.

Ο οικογενειακός δεσμός και το δέσιμο που έχει η υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τους γονείς της είναι από τις εικόνες που σίγουρα μας χαροποιούν.

Προηγούμενο Άρθρο

Φ.Γ.Σ. Πρέβεζας – Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας – Δευτέρα η πρώτη προπόνηση

Επόμενο Άρθρο

”Έπεσαν” στο street food μετά μανίας οι δίδυμες

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...