Σάββατο, 4 Μαΐου 2024, 6:34

Αλέξανδρος Τσάτσος: Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Πρέβεζα που…”οργώνει” το γήπεδο σε κάθε παιχνίδι

Γεννημένος στις 11 Μαρτίου του 2003 ο Αλέξανδρος Τσάτσος, ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Πρέβεζα, είναι ο παίκτης που σε κάθε αγώνα ”οργώνει” το γήπεδο από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού.

Ο μεσοαμυντικός παίκτης αν και είναι μόλις 18,5 ετών, από την πρώτη στιγμή στην φετινή χρονιά κέρδισε και θα λέγαμε δικαίως θέση στην βασική ενδεκάδα του ΠΑΣ Πρέβεζα, με τον προπονητή της ομάδας Άγγελο Μπέκα να του έχει τυφλή εμπιστοσύνη.

Είναι ο ποδοσφαιριστής που κάνει τα περισσότερα χιλιόμετρα μέσα στο γήπεδο, ένας από τους παίκτες ”κλειδιά” του ΠΑΣ, αφού μπορεί να αγωνιστεί και στην τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση, τόσο στην δεξιά όσο και στην αριστερή πλευρά.

Μάλιστα στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανλευκάδιο, κατάφερε να σημειώσει το 2-0 υπέρ του ΠΑΣ, αφού με την ταχύτητά του εκμεταλλεύτηκε το λάθος αμυντικού, πήρε την μπάλα και με υποδειγματικό πλασέ την έστειλε στα δίχτυα.

Ο Αλέξανδρος Τσάτσος αγωνίζεται με τα κιτρινόμαυρα για δεύτερη χρονιά, ενώ τα προηγούμενα χρόνια φορούσε την φανέλα της Α.Ε Πρέβεζας, πάντα υπό τις οδηγίες του Άγγελου Μπέκα.

Αγωνίζεται με τέτοιο πάθος, ένταση και πίστη, που πολλές φορές τρέχει στο γήπεδο ακόμη και χωρίς να έχει την μπάλα, στην προσπάθεια του να βοηθήσει όλους τους συμπαίκτες του, ενώ δεν φοβάται να βάλει τα πόδια του ακόμη και πρέπει να κάνει σκληρό μαρκάρισμα.

Ο μόλις 18 ετών Αλέξανδρος Τσάτσος το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει πολύ μέλλον μπροστά του και ευχόμαστε να τον δούμε να πηγαίνει μπροστά… Μπράβο Αλέξανδρε… να έχει πάντα υγεία και να συνεχίσεις να διακρίνεσαι στους αγωνιστικούς χώρους…

Δείτε τι είχε πει στην κάμερα του PAS Preveza TV:

Προηγούμενο Άρθρο

Α’ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας: Στην κορυφή των σκόρερ ο Φώτης Σιδέρης του ΠΑΣ Πρέβεζα

Επόμενο Άρθρο

Κορονοϊός: Το Plan B της κυβέρνησης ενόψει Χριστουγέννων – Καμία περίπτωση γενικού lockdown

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...