Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 12:55

Ακυρώθηκε η πτήση της υφυπουργού Τουρισμού για Ιωάννινα – Έρχεται οδικώς στην Πρέβεζα

Μία απίστευτη ταλαιπωρία για την υφυπουργό Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, η οποία καθώς ετοιμάζονταν να έρθει αεροπορικώς για τα Ιωάννινα με πρωϊνή πτήση από την Αθήνα, λόγω της συμμετοχής της στην εκδήλωση του Επιμελητηρίου Πρέβεζας με τίτλο ”Ελαιοτουρισμός μια υποσχόμενη μορφή εναλλακτικού τουρισμού”, η πτήση ακυρώθηκε, λόγω ομίχλης στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων.

Μάλιστα την κ. Ζαχαράκη σύμφωνα με πληροφορίες του onprevezanews.gr, συνόδευαν στενή της συνεργάτες, οι οποίοι θα έφταναν μαζί στην Πρέβεζα.

Τελικά η κα Ζαχαράκη έδωσε τη λύση μόνη της, δείχνοντας έτσι το υψηλό αίσθημα ευθύνης που έχε η ίδια και το έχει αποδείξει πολλές φορές, αποφασίζοντας να έρθει τελικά οδικώς.

Η υφυπουργός Τουρισμού επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο το Επιμελητηρίου Πρέβεζας Γιάννη Μπούρη, τον οποίο ενημέρωσε ότι θα έρθει στην Πρέβεζα, προκειμένου να συμμετέχει στην εκδήλωση.

Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι αρχικά στενή συνεργάτης της υφυπουργού, λόγω της ακύρωσης της πτήσης, ζήτησε η κα Ζαχαράκη να μιλήσει στην εκδήλωση διαδικτυακά, κάτι που ή ίδια όπως έδειξε δε το ήθελε.

Στην ίδια πτήση με την κα Ζαχαράκη και ο δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ, ο οποίος βρίσκονταν στην Αθήνα για συναντήσεις.

Με αφορμή αυτό το περιστατικό που δεν είναι το πρώτο που γίνεται και τις ακυρώσεις ΄πτήσεων προς το αεροδρόμιο Ιωαννίνων, λόγω ομίχλης, καλό θα ήταν να κοιτάξουν οι υπεύθυνοι για την ενίσχυση πτήσεων προς το αεροδρόμιο του Ακτίου.

 

Προηγούμενο Άρθρο

mykyklos.gr : Το νέο eshop του Βιβλιοπωλείου “Κύκλος” ήρθε και σας περιμένει

Επόμενο Άρθρο

ΠΑΣ Πρέβεζα και Αμβρακικός Βόνιτσας ‘’κόλλησαν’’ στο μηδέν

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...