Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 10:47

Αθηνά Κωνσταντάκη: ”Τα θέματα του Πολιτισμού είναι προσπάθεια όλων των φορέων” (βίντεο)

Η πρώην αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Πρέβεζας και νυν ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος Αθηνά Κωνσταντάκη, βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο Ράδιο Πρέβεζα 93 και στην εκπομπή ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ με τον Γιάννη Βασιλειάδη.

Η κα Κωνσταντάκη αναφέρθηκε σε όλα τα ζητήματα που αφορούν τον Πολιτισμό στην Πρέβεζα, όπως τα Κάστρα του Αγ. Ανδρέα, του Αγ. Γεωργίου και το Κάστρο του Παντοκράτορα, καθώς επίσης και για τον Αρχαιολογικό χώρο της Νικόπολης.

Η ανεξάρτητη δημοτική Σύμβουλος μίλησε για την πρόσφατη συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης με θέμα τα Κάστρα, τα Στρατόπεδα και την Ένταξη της Αρχαίας Νικόπολης στα μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO, όπου η ίδια αν και βρέθηκε εκεί χωρίς πρόσκληση, ωστόσο θεωρώντας το θέμα πολύ σπουδαία έδωσε το παρών.

Μάλιστα η ίδια μίλησε στους παρευρισκόμενους, μέλη της Επιτροπής και εκπροσώπους συλλόγων, λέγοντας ότι για να γίνει κάτι σωστά θα πρέπει όλοι οι αρμόδιο φορείς να ”τρέξουν” το θέμα από κοινού και όχι μεμονωμένα, κάτι που μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει με αποτέλεσμα, όλα τα ζητήματα να έχουν μείνει πολύ πίσω.

Όταν ή ίδια ήταν στην θέση της αντιδημάρχου Πολιτισμού του Δήμου Πρέβεζας, είχε κάνει πολλές προτάσεις οι οποίες μέχρι και σήμερα βρίσκονται κλεισμένες στο συρτάρι του γραφείου του Δημάρχου, χωρίς να έχει γίνει το παραμικρό.

”Όλοι πρέπει να κάνουμε θυσίες για κάποια πράγματα” είπε κλείνοντας την συνέντευξη.

Δείτε όλο το βίντεο της συνέντευξης:


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Τα ΚΔΑΠ του Δήμου Ζηρού μοίρασαν βρεφικά και παιδικά είδη

Επόμενο Άρθρο

15 Απριλίου 1819: Η φυγή των Παργινών

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...