Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 5:23

ΑΕΝ Ηπείρου: Υποδοχή και ορκομωσία των 200 πρωτοετών (video-pic)

Παρουσία αρχών και φορέων πραγματοποιήθηκε το πρωΐ της Παρασκευή στις εγκαταστάσεις της ΑΕΝ Ηπείρου η υποδοχή και η ορκομωσία των 200 πρωτοετών σπουδαστών.

Ο αγιασμός πραγματοποιήθηκε από τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Νικοπόλεως & Πρεβέζης κ. Χρυσόστομο, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους τους νέους σπουδαστές να έχουν υγεία και καλή σταδιοδρομία, ενώ στο τέλος της τελετής βράβευσε τον σημαιοφόρο της Ακαδημίας, όπως γίνεται κάθε χρόνο.

Τους πρωτοετείς σπουδαστές καλωσόρισαν ο διοικητής της ΑΕΝ Παύλος Τιφτικίδης, τονίζοντας ότι το ελληνικό ναυτικό βρίσκεται στην πρώτη θέση παγκοσμίως, ενώ όλοι όσοι επιλέγουν να σπουδάσουν στις ΑΕΝ της Ελλάδας έχουν σίγουρη την επαγγελματική αποκατάσταση.

Χαιρετισμούς απήυθυναν επίσης ο διευθυντής σπουδών της ΑΕΝ Ηπείρου Παντελής Κίκερης, καθως επίσης και οι βουλευτές του νομού Στέργιος Γιαννάκης και Κώστας Μπάρκας.

Εκ μέρους του δήμου Πρέβεζας, το παρών έδωσε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λεωνίδας Αργυρός, ενώ στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ακόμη διοικητές σωμάτων ασφαλείας, αποστράτων και πλήθος συγγενών των νέων σπουδαστών.

Δείτε το φωτορεπορτάζ:

 

Προηγούμενο Άρθρο

Ονοματοδοσία Πλατείας «Άλκης Αλκαίος» στην Πάργα

Επόμενο Άρθρο

Ζεσταίνονται οι μηχανές για τις εκλογές – Τηλεφωνικές δημοσκοπήσεις στην Πρέβεζα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...