Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024, 4:18

Αδελφοποίηση του 3ου γυμνασίου Πρέβεζας με το γυμνάσιο Πελοπίου

Το 3ο Γυμνάσιο Πρέβεζας μέσω του περιβαλλοντικού προγράμματος «Τα δέντρα της Πρέβεζας προσφέρουν ανάσα στο καμένο Πελόπιο» αδελφοποιήθηκε με το Γυμνάσιο Πελοπίου και υλοποίησε αναδάσωση στο καμένο βουνό του χωριού από τις περσινές φωτιές του καλοκαιριού.

Μέρος στη δράση πήραν 46 μαθητές της β΄γυμνασίου, οι 20 των οποίων ολοκλήρωσαν και παρουσίασαν project στο πολιτιστικό κέντρο «Μπαντούνειο» Πελοπίου. Υπεύθυνες καθηγήτριες του προγράμματος ήταν οι Γιαννούλη Σοφία, Φιλόλογος και η Βαγγέλη Θάλεια, Μουσικός με τη συνδρομή των Παπαγεωργίου Βασιλικής και Τζανάκη Νικολέττας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον Δήμο Πρέβεζας και συγκεκριμένα τον Κουμπή Γρηγόριο, Αντιδήμαρχο Αγροτικής Ανάπτυξης Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Πρασίνου και τον Ντόντορο Δημήτριο, Γεωπόνο για την παραχώρηση δενδρυλλίων καθώς και τους γονείς Μπανάκο Απόστολο και Γιαννούλη Ελένη για την παραχώρηση ελαιόδεντρων, τα οποία και φυτεύθηκαν από τα παιδιά σε διάφορα σημεία του καμένου βουνού.

Ευχαριστούμε πολύ τον Διευθυντή του Γυμνασίου Ρούγκα Δημήτριο, τον πρόεδρο της κοινότητας Πελοπίου Στασινόπουλο Δημήτριο και τον κοινοτικό σύμβουλο Χρυσανθακόπουλο Βασίλειο για την υποδοχή και την αμέριστη βοήθειά τους.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


Προηγούμενο Άρθρο

Σάββατο, 2 Ιουλίου στις 8.30 μμ: Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ υποδέχεται τα νέα του μέλη

Επόμενο Άρθρο

Εκδήλωση μνήμης και τιμής στην Βαλανιδορράχη

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...