Κυριακή, 28 Απριλίου 2024, 2:33

Αδελφοποίηση της ΛΕΚ Πρέβεζας με την ομάδα του Βύρωνα (video-pics)

Με μια ιδιαίτερη εκδήλωση αποφάσισαν να τιμήσουν την Ημέρα του Εθελοντή τα διοικητικά Συμβούλια της ΛΕΚ Ν. Πρέβεζας και του Κ.Π.Δ.Φ.Π. Βύρωνα.

Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αδελφοποίησης των δύο εθελοντικών Οργανώσεων στην Πρέβεζα στις εγκαταστάσεις της ΛΕΚ.

Η αδελφοποίηση των δύο οργανώσεων, αποφασίστηκε, μετά την ευρύτερη συνεργασία τους στο πεδίο, στις μεγάλες πυρκαγιές των Δερβεβοχωρίων στην Αττική, της Δαδιάς στον Έβρο και ιδιαίτερα στις μεγάλες πλημμύρες στα Τρίκαλα όπου επιχείρησαν από κοινού για τον απεγκλωβισμό ανθρώπων και ζώων.

Στην εκδήλωση, παρουσία των Διοικητικών Συμβουλίων και μελών των δύο οργανώσεων, υπογράφτηκε από τους προέδρους των δύο οργανώσεων Βασίλειο Ράπτη (Λ.Ε.Κ.) και Σταύρο Σαλαγιάννη (Κ.Π.Δ.ΦΠ.) Πρωτόκολλο Αδελφοποίησης με το οποίο Διακύρηξαν «Την αδελφοποίηση των δυο εθελοντικών οργανώσεων με σκοπό την γέφυρα φιλίας, την ενδυνάμωση της συνεργασίας τους, την προώθηση του εθελοντισμού και την ενίσχυση του οργανωμένου εθελοντικού κινήματος».

Την Αδελφοποίηση των δυο οργανώσεων τίμησαν με την παρουσία τους, η Γραμματέας Ποιότητας & Εθελοντισμού κα Πίστη Κρυσταλλίδου, ο αναπληρωτής Γραμματέας Ποιότητας & Εθελοντισμού κος Βασίλειος Παπαχρήστος, ο Ειδικός Σύμβουλος του Δήμου Πρέβεζας κος Δημήτριος Γερογιάννης, ο Γεώργιος Αργύρης και ο Γεώργιος Χαχάμης κάτοικοι από τα Μεγάλα Καλύβια Τρικάλων και ο Πρόεδρος της εθελοντικής Οργάνωσης Σ.Ε.Δ.Ι.Π. Αχαίας Γεράσιμος Παναγόπουλος.

 

Προηγούμενο Άρθρο

Θεία Λειτουργία στο Πατριαρχείο της Κωνσταντινούπολης χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης

Επόμενο Άρθρο

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκπαιδευτική δράση «Μικρά Οχήματα – Μεγάλη Ευθύνη», του Τμήματος Τροχαίας Ιωαννίνων και του Ινστιτούτου «Πάνος Μυλωνάς»

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...