Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, 20:50

Αγωνία για τον 47χρονο που εξαφανίστηκε στην Πρέβεζα

Ώρες αγωνίας περνάει η οικογένεια του 47χρονου Στάθη Σταμάτη, ο οποίος εξαφανίστηκε από το απόγευμα της Δευτέρας από το σπίτι του στην περιοχή της Μαργαρώνας, όπου έμενε με τους γονείς του.

Ο 47χρονος μπήκε στο Ι.Χ ένα Polo χρώματος Κυπαρισσί με αριθμό πινακίδας ΑΤΒ 5641, και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση, χωρίς μέχρι στιγμής να βρεθούν σημεία ζωής (ευχόμαστε να είναι καλά).

Από την πρώτη στιγμή και ενώ οι ώρες περνούσαν και δεν επέστρεφε στο σπίτι του, η αδελφή του ενημέρωσε την Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας, όπου από την πρώτη στιγμή ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του.

Μάλιστα αστυνομικοί έκαναν περιπολίες και μπλόκα σε πολλά σημεία του νομού, ενώ ήδη έχουν ενημερωθεί όλες οι Αστυνομικές Διευθύνσεις της Ηπείρου.

Ο Στάθης όταν έφυγε από το σπίτι του δεν πήρε μαζί του ούτε το κινητό, ούτε και το πορτοφόλι του.

Η αδελφή του αφού περίμενε να περάσουν 24ώρες από την ώρα της εξαφάνισης, ανέβασε στο προσωπικό της προφίλ τόσο την φωτογραφία όσο και στοιχεία, προκειμένου αν οποιοσδήποτε είδε κάτι ή γνωρίζει κάτι να μπορέσει να δώσει χρήσιμες πληροφορίες.

Με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες ήδη η οικογένειά σου έχει πάει σε πολλά μέρη στην Πρέβεζα όπου ο Στάθης συνήθιζε να επισκέπτεται χωρίς αποτέλεσμα.

Με την γνωστοποίηση των στοιχείων του Στάθη, έγιναν εκατοντάδες κοινοποιήσεις σε ομάδες και σελίδες της Ηπείρου μέσα στα social media, με όλους να ευελπιστούν ο 47χρονος να βρεθεί και να γυρίσει πίσω στην οικογένειά του.

Ας ελπίσουμε η νέα ημέρα να φέρει ευχάριστα νέα για τον Στάθη…

Ωστόσο όποιος δει ή έχει οποιαδήποτε πληροφορία να επικοινωνήσει άμεσα με την Αστυνομία ή με το κινητό 6947737360.

Προηγούμενο Άρθρο

Lockdown… Χριστουγέννων! Ρεβεγιόν με λίγους, ψώνια με μέτρα, εστίαση με τραπεζάκια έξω

Επόμενο Άρθρο

Παράταση του lockdown έως τις 6 Δεκεμβρίου – Πως θα λειτουργήσει το click away

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...