Σάββατο, 4 Μαΐου 2024, 10:30

Αγιασμός για το SEZIAN Boutique Homes & Villas το νέο διαμάντι στην Πρέβεζα

Η διεύθυνση του SEZIAN Boutique Homes & Villas  πραγματοποίησε τον αγιασμό των εγκαταστάσεων του, την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου, εγκαινιάζοντας παράλληλα και νέο υπερπολυτελές τουριστικό συγκρότημα που δημιουργήθηκε στην περιοχή του Αγ. Θωμά Πρέβεζας και το οποίο αποτελεί ένα κόσμημα, όχι μόνο για την Πρέβεζα, αλλά και ολόκληρη την Δυτική Ελλάδα.

Στον αγιασμό το παρών έδωσαν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας Γιάννης Μπούρης, ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου δήμου Πρέβεζας Λεωνίδας Αργυρός, επιχειρηματίες, άνθρωποι του τουρισμού και φίλοι του ιδιοκτήτη του συγκροτήματος Λεωνίδα Βοντίτσου.

Ο Λεωνίδας Βοντίτσος ως οικοδεσπότης υποδέχονταν τους καλεσμένους κάνοντας τους μια μινι ξενάγηση στους χώρους του ξενοδοχειακού συγκροτήματος.

Μαζί με τον κ. Βοντίτσο μέλη της οικογένειάς του και συνεργάτες του οι οποίοι υποδέχθηκαν επίσης του δεκάδες καλεσμένους της βραδιάς.

Το SEZIAN Boutique Homes & Villas αποτελεί μια μίξη της minimal προσέγγισης της τοπικής αρχιτεκτονικής σε συνδυασμό με την έντονη προσωπικότητα που προσδίδουν στο κτήριο τα φυσικά υλικά της περιοχής, τα Design Elements του, αλλά και η πολυπολιτισμική κουλτούρα της περιοχής.

Αποτελεί σημείο αναφοράς της κοσμοπολίτικης αίσθησης του τόπου με μια μοντέρνα αισθητική, χωρίς υπερβολή, γεγονός που προσδίδει στον χαρακτήρα του ένα διαχρονικό προφίλ.

Οι επιλεγμένες χρωματικές παλέτες που συνδυάζουν το γκρίζο με ιδιαίτερη τοιχοποιία, τα ξύλινα στοιχεία όπως κουφώματα, πέργκολες και φράχτες αλλά και η ήπια χρήση στοιχείων όπως το γυαλί, το μέταλλο και το αλουμίνιο, συμβάλλουν στην ενίσχυση της πιο φυσικής μορφής του καταλύματος.

Τα Interiors του SEZIAN Boutique Homes & Villas εστιάζουν σε μεγάλο βαθμό στη διασύνδεσή τους με τους σκηνογραφημένους εξωτερικούς χώρους, ενώ εσωτερικά επικρατεί το φως και οι ανοιχτόχρωμες παλέτες, με standing out spots εμπνευσμένα από μια σύγχρονη απόδοση της τέχνης σε όλες της τις μορφές, προσφέροντα στον πελάτη μία εμπειρία ζωής!

Όλα τα Σπίτια, οι Βίλες, οι Μεζονέτες και τα Διαμερίσματα του ξενοδοχείου διαθέτουν ευρύχωρους εσωτερικούς χώρους, smart κουζίνες και υπαίθριους χώρους τραπεζαρίας. Τα περισσότερα διαθέτουν επίσης ιδιωτική πισίνα, είτε σε απομονωμένες αυλές. Η μίνι συλλογή πολυτελών διαμερισμάτων του ξενοδοχείου προσφέρει πανοραμική θέα στο τοπίο της περιοχής,

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, η εξαιρετική τοποθεσία του καταλύματος, μόλις λίγα μέτρα από το γραφικό λιμάνι του Αγίου Θωμά, σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από την Πρέβεζα και μόλις 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από τις καλύτερες παραλίες της περιοχής, το καθιστά ιδανικό προορισμό για διακοπές, που επιτρέπει στους επισκέπτες του να συνδυάσουν το αίσθημα του παραθαλάσσιου με την έντονη ζωή της παραθαλάσσιας πόλης, με την καθημερινή ζωή στην παραλία της ευρύτερης περιοχής, καθώς και την άνεση της διαμονής σε εξοχικό σπίτι με όλες τις ανέσεις και εγκαταστάσεις που το μετατρέπουν σε τόπο χαλάρωσης, ηρεμίας και ευτυχίας.

Ιδιοκτήτης του πολυτελούς αυτού τουριστικού καταλύματος κατάγεται από την Πρέβεζα και δραστηριοποιείται στην αργυροχρυσοχοία και το Real Estate.

Προηγούμενο Άρθρο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές στον σύνδεσμο Συρρακιωτών Πρέβεζας – Το νέο διοικητικό συμβούλιο

Επόμενο Άρθρο

” Όμορφα μυαλά” την Τετάρτη στην Κινηματογραφική Λέσχη Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...