Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 8:57

Αγγλίδα κατήγγειλε Παργινό Επιχειρηματία για βιασμό

Όλα έγιναν το βράδυ της Πέμπτης στην περιοχή της Πάργας, όταν στο Αστυνομικό τμήμα έφτασε μία 23χρονη Αγγλίδα, η οποία κατήγγειλε ότι βιάστηκε από έναν 43χρονο επιχειρηματία.

Αμέσως άντρες του αστυνομικού τμήματος μετά την καταγγελία, ξεκίνησαν την αναζήτηση του 43χρονου τον οποίο και τον βρήκαν σε άλλη επιχείρηση, ενώ αφού η 23χρονη τον αναγνώρισε, προχώρησαν στην σύλληψή του.

Το μεσημέρι της Παρασκευής ο 43χρονος οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο, συνοδεία αστυνομικών, προκειμένου να του απαγγελθούν κατηγορίες, και παράλληλα όπως προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις κρατείτε μέχρι την απολογία την Τρίτη 10 Μαΐου όπου θα κριθεί ή όχι η προφυλάκισή του, στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onprevezanews.gr, η 23χρονη φέρετε να είπε στους αστυνομικούς ότι ο 43χρονος την έσυρε στις τουαλέτες και εκεί προχώρησε στην πράξη για την οποία τον κατηγορεί, χωρίς ωστόσο να υπάρξει σωματική επαφή, αλλά την ακούμπησε με το χέρι του στην γενετήσια περιοχή, ενώ εκείνος το αρνείται κατηγορηματικά.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

”Μπάχαλο” με τις λίστες και τους υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ για τις εκλογές της Κυριακής

Επόμενο Άρθρο

Διαδικτυακή ημερίδα με τίτλο: ”Εκατό χρόνια από την Μικρασιατική καταστροφή, εκατό σελίδες Ελληνοαρμενικής ιστορίας”

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...