Τρίτη, 23 Απριλίου 2024, 20:27

Αγανάκτηση των κατοίκων στο Καναλάκι – Θέλουν να βρεθούν οι ένοχοι της φωτιάς…

Αγανάκτηση και απογοήτευση δηλώνουν πολλοί κάτοικοι των περιοχών Σκεπαστό, Νάρκισσος και Σκαφιδωτή στο Καναλάκι, βλέποντας την φωτιά να κατακαίει ολόκληρες βουνοκορφές πρασίνου και όχι μόνο.

Μάλιστα με αναρτήσεις στα προσωπικά τους προφίλ μιλούν σε πρώτη βαθμό σε εκείνους που ‘’έβαλαν’’ την φωτιά εσκεμμένα μιλώντας ξεκάθαρα για εμπρησμό.

Δείτε τι έγραψε κάτοικος της περιοχής γεμάτος απογοήτευση:

‘’Θα ήθελα σαν απλός πολίτης της περιοχής να πω πως ένας συμπολίτης μας είναι τόσο ζώο.. Κακός το παρομοιάζω με ζώο γιατί ποτέ ένα ζώο δεν θα έκανε τόσο μεγάλο κακό όχι μόνο στον εαυτό του αλλά και στους γύρω του. Βλέπεις αφού έβαλες αυτή την φωτιά κατάφερες να ενεργοποιήσεις έναν τεράστιο μηχανισμό της πολιτικής προστασίας της χώρας σου, για να προφυλάξει την ζωή και την περιουσία των συμπολιτών σου και εσένα φυσικά που  είσαι ο ηθικός αυτουργός… Βλέπεις η φωτιά ίσως να μην την περίμενες τόσο μεγάλη και ο αέρας την βοήθησε να κοντέψουν να καούν 2 σπίτια που δεν σε ένοιαζε βέβαια η δουλειά σου να γίνει, δεν σε ένοιαξε που όλος ο μηχανισμός κόστισε χιλιάδες ευρώ στους συμπολίτες σου, δεν σε ένοιαξε που πυροσβέστες ήρθαν από την δυτική Μακεδονία και από κάθε νόμο της ηπείρου για την φωτιά σου, δεν σε ένοιαξε που τόσο άτυχα ζώα κάηκαν στο διάβα της φωτιάς, αλλά το μόνο που σε ένοιαξε να κάνεις την δουλειά σου.. Το χειμώνα μην μας φανεί περίεργο αν πνίγουν τα χωριά Νάρκισος και Σκεπαστό γιατί το νερό δεν θα μπορέσει να κρατηθεί πουθενά, τότε ψάξτε τον Δήμο που δεν θα φταίει σε κάτι…Αλλά επίσης δεν μπορώ να φανταστώ πως 1 με 2 άτομα να επεμβαίνουν στο κλίμα ολόκληρης της περιοχής γιατί αν όλη αυτή η πλάγια από Σκεπαστό μέχρι και Γλυκή ντυνόταν με βλάστηση θα άλλαζε το κλίμα της περιοχής πολύ λιγότερο ζέστη συχνότερες βροχές αλλά δεν σε νοιάζει…. Καλή δύναμη σε όλους, και καμιά φορά ίσως να μην προλάβει η πυροσβεστική να πιάσει την φωτιά από διάφορους παράγοντες και να καούν περιουσίες ακόμη και ζωές εύχομαι ποτέ να μην γίνει!!!’’

Προηγούμενο Άρθρο

Κατατακτήριες εξετάσεις Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Παγουρίνο – Made in China δόθηκαν στους μαθητές όλης της χώρας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...