Σάββατο, 27 Απριλίου 2024, 19:07

Αίτημα της Ανυπότακτης Κίνησης για συζήτηση στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο

Η Ανυπότακτη Κίνηση για τα χωριά και την πόλη της Πρέβεζας αιτείται να συζητηθεί στο προσεχές δημοτικό συμβούλιο ως ημερήσιας διάταξης θέμα η αγωγή της Μαρίνας Πρέβεζας κατά του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου με την οποία ζητά 9.000.000 ευρώ ή 14ετή επέκταση της σύμβασης παραχώρησης, όπως ρητά δεσμεύτηκε πως θα πράξει το προεδρείο στη συνεδρίαση της 22ας Νοεμβρίου 2023.

Ζητούμε ως απαραίτητη προϋπόθεση για την ουσία της συνεδρίασης την παρουσία της νομικής υπηρεσίας του Δήμου Πρέβεζας, αλλά και των υπηρεσιών του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, ώστε να δοθούν οι απαραίτητες διευκρινίσεις για λεπτομέρειες του ζητήματος.

Θεωρούμε πως μία ενδελεχής συζήτηση για το θέμα αυτό, θα ενημερώσει πλήρως και δημόσια τους δημότες Πρέβεζας για το τι ακριβώς συμβαίνει και θα βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα.

Θεωρούμε επίσης πως μία απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας μόνο να ισχυροποιήσει μπορεί τα συμφέροντα του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου απέναντι στην εταιρεία που διεκδικεί ένα τεράστιο ποσό από τις τσέπες των δημοτών Πρέβεζας.

Για την Ανυπότακτη Κίνηση για τα χωριά και την πόλη της Πρέβεζας το συγκεκριμένο ζήτημα είναι μείζον για την τοπική κοινωνία από πολιτικής και ηθικής άποψης.

Προηγούμενο Άρθρο

Εκπαίδευση εργαζομένων του ΕΚΑΒ στις αεροδιακομιδές στις εγκαταστάσεις της Αερολέσχης Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Ενημέρωση από το Υπουργείο Πολιτισμού για τη σύσκεψη προετοιμασίας του φακέλου υποψηφιότητας της Νικόπολης στα μνημεία της UNESCO

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...