Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024, 7:40

Ήττα του 1ου ΓΕΛ Πρέβεζας απέναντι στο ανώτερο 3ο ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης (βίντεο)

Ένα πολύ δυνατό παιχνίδι για την προκριματική φάση του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος Πετοσφαίρισης, πραγματοποιήθηκε το πρωΐ στο ΔΑΚ Πρέβεζας, ανάμεσα στο 1ο ΓΕΛ Πρέβεζας και το 3ο ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης. Στο κατάμεστο από μαθητές ΔΑΚ Πρέβεζας, το λύκειο της Πρέβεζας αντιμετώπισε ένα πολύ δυνατό σχολείο με μαθητές-αθλητές της Εθνικής Ελλάδος Κ18 και ομάδων στην Volley League ανδρών.

Η ομάδα του 1ου ΓΕΛ Πρέβεζας
Η ομάδα του 3ου ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης

Το 2-0 (18-25)(22-25) υπέρ του 3ου ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης, έδωσε το ”χρυσό” εισιτήριο για την είσοδο στο Final Four που θα διεξαχθεί 19-20/05/2022 στην Πρέβεζα.

Το 1ο ΓΕΛ Πρέβεζας με κορυφαίους του Γεράσιμου Τζάρα και Βαγγέλη Ρούσο, μέλη και τη Εθνικής Ομάδας Κ18, δεν κατάφεραν όσο και αν το ήθελαν να προηγηθούν σε κανένα σημείο του αγώνα, μένοντας με την ”γλυκιά ήττα” της συμμετοχής τους μέχρι τα οκτώ καλύτερα σχολεία της χώρας. Οι συνθέσεις:

1ο ΓΕΛ Πρέβεζας (Βιργινία Καλογήρου): Πάτσης, Μπάρντι, Μπούρης, Μεχίλκα, Σταγογιαννάκης, Τζάρας, Ρούσος, Καλλιαμέζος, Τζίμας.

3ο ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης (Χρήστος Γκαρνέζας): Κοντοστάθης, Κουντουράκης, Κεσκίνης, Δαρδαβερέμης, Παπάζογλου, Σουσουρίδης, Μαχαηλίδης, Μπαμπλής, Καραμανίδης, Μήλιας, Σταματόγλου.

Το onprevezanews.gr παρουσίασε ζωντανά τον αγώνα από το κανάλι στο youtube, εκεις όπου θα παρουσιαστεί το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Πετοσφαίρισης.

Το βράδυ της Τετάρτης θα πραγματοποιηθεί η τεχνική σύσκεψη, προκειμένου να ανακοινωθούν τα ζευγάρια των ημιτελικών στα κορίτσια και τα αγόρια.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Συνάντηση Στέργιου Γιαννάκη με Κώστα Καραμανλή

Επόμενο Άρθρο

103η επέτειος Μνήμης Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού – Εκδηλώσεις από τον σύλλογο ”Αμισός”

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...