Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 23:16

Ήττα για Παπαμιχαήλ, προβάδισμα για την Κροατία

H Δέσποινα Παπαμιχαήλ δεν μπόρεσε να τα βάλει με την εξαιρετική Donna Vekic και η Κροατία πήρε τον πρώτο πόντο στο tie με την Ελλάδα για τον τελικό του Περθ στο United Cup.

Η Vekic, η οποία βρίσκεται στο Νο.67 του κόσμου αλλά η ποιότητα του παιχνιδιού της είναι αντάξια των κορυφαίων, επικράτησε με 6-2, 6-0 σε κάτι περισσότερο από μια ώρα της Παπαμιχαήλ και έδωσε τον πρώτο πόντο στην ομάδα της.

Η Παπαμιχαήλ από το πρώτο λεπτό του παιχνδιού πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της, επιστρέφοντας από το 0-40 και σβήνοντας 4 break points, για να κερδίσει το 1ο game. Αργότερα ωστόσο η Κροάτισσα πρωταθλήτρια έκανε break στο 3ο (2-1) και στο 7ο game (5-2), για να πάρει το σετ με 6-2.

Στο 2ο σετ τα πράγματα ήταν ακόμα πιο απλά για την Vekic, που κέρδισε 6 games στη σειρά και έκανε το bagel, βγάζοντας τελείως εκτός ρυθμού την Παπαμιχαήλ.

Η σειρά έχει ακόμα πολύ δρόμο και στο δεύτερο παιχνίδι ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Borna Coric. Θυμίζουμε πως στα ημιτελικά του United Cup θα προκριθεί η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις 3 νίκες, ενώ θα προκριθεί και η καλύτερη ηττημένη των σημερινών τελικών πόλεων, βάσει όλων των αποτελεσμάτων του τουρνουά.

Προηγούμενο Άρθρο

myDATA – Διαβίβαση εσόδων και εξόδων 2022 έως 28.2 και 31.3.2023

Επόμενο Άρθρο

Πρέβεζα: Ανησυχία για την έξαρση ιώσεων: Μεγάλη προσοχή συστήνουν οι ειδικοί (video-pics)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...