Τετάρτη, 1 Μαΐου 2024, 6:45

Ήρθε το νέο εμβολιαστικό κέντρο στο Νοσοκομείο Πρέβεζας (βίντεο)

Έφτασε το μεσημέρι της Τετάρτης στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας το νέο εμβολιαστικό κέντρο που χορηγήθηκε από την Περιφέρεια Ηπείρου, για τις ανάγκες κάλυψης των εμβολιασμών.

Πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο προκάτ, το οποίο είναι πλήρως εξοπλισμένο, 4 θέσεων και γραφείων γραμματειακής υποστήριξης, που θα συμβάλει στην ομαλότερη διαδικασία των εμβολιασμών και θα βοηθήσει τόσο τους πολίτες όσο και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.Το νέο αυτό κτίριο θα τοποθετηθεί στην κεντρική είσοδο του Νοσοκομείου, εκεί όπου θα γίνεται ο απαραίτητος έλεγχος των πολιτών που θέλουν να εμβολιαστούν.

Σήμερα στο Νοσοκομείο υπάρχουν δύο εμβολιαστικές γραμμές μία με το μονοδοσικό Johnson & Johnson και μία με το pfizer.Αυξημένα τα νούμερα εμβολιασμών στην Πρέβεζα

Η Π.Ε Πρέβεζας είναι από τους νομούς με τους υψηλότερους αριθμούς εμβολιασμένων πολιτών στην Ελλάδα, με το ποσοστό να φτάνει σήμερα σχεδόν το 69%, ενώ ο ρυθμός των ανθρώπων που επιλέγουν να εμβολιαστούν αν και έχει μειωθεί ωστόσο είναι ικανοποιητικός.

Τρίτη δόση για Νοσοκομειακούς

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η χορήγηση της τρίτης δόσης εμβολίου στους νοσοκομειακούς, με το ποσοστό να παραμείνει το υψηλότερα από όλα τα Νοσοκομεία της Ηπείρου.

Προηγούμενο Άρθρο

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Επόμενο Άρθρο

Λιμενικό Ταμείο: Ρυθμίσεις οφειλών στους επαγγελματίες έως 31 Οκτωβρίου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...

Στράτος Ιωάννου: ” Η Π.Ε Πρέβεζα είναι έτοιμη, έχοντας λάβει όλα τα μέτρα για την πρόληψη των αντιπλημμυρικών φαινομένων”

Πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη η Συνεδρίαση του Περιφερειακού  Επιχειρησιακού Συντονιστικού Οργάνου […]