Τρίτη, 7 Μαΐου 2024, 1:48

Έχασε βαθμούς ο Α.Σ Νικόπολη από την Κατούνα με σκορ 1-1

Ο Α.Σ Νικόπολη υποδέχθηκε στο Δημοτικό Στάδιο της Πρέβεζας ΄΄Αθανασία Τσουμελέκα’’ την ομάδα της Κατούνας για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας στον 1ο όμιλο.

Η ομάδα του Δημήτρη Κωστή με πολλές απουσίες στο παιχνίδι, είχε τις ευκαιρίες, όχι όμως και το αποτέλεσμα, απέναντι σε έναν εκπληκτικό τερματοφύλακα όπως ο Βενέτης της Κατούνας.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν ωστόσο πολύ καλά αγωνιστικά στοιχεία, που σίγουρα στο άμεσο μέλλον θα τους δοθεί η ευκαιρία να ξεδιπλώσουν το ταλέντο που κατέχουν.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι γηπεδούχοι άνοιξα το σκορ στο 50ο λεπτό με το δυνατό σουτ του Μίτα από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν σε 1-1 στο 75ο λεπτό με το πλασέ του Πέτρου Φωτεινού μέσα από την μικρή περιοχή.

Διαιτητές: Καλογέρης, Λάζαρης, Παφίλα

Α.Σ Νικόπολη (Δημήτρης Κωστής): Γαλανός, Μπέκας (62ο Λεόπουλος), Παπουτσής, Σφήκας, Κίστης, Μήτσιος, Μίτα, Κιτσαντάς, Κουτρούμπας, Μαρκουδάκης, Δημακόπουλος (89ο Πεταλάς).

ΠΕΑΣ Κατούνας (Βαγγέλης Διγενής): Βενέτης, Τσαλουχίδης, Διγενής Δ., Διγενής Γ, Πετούσης, Φωτεινός Π., Φωτεινός Ε., Χοτζάϊ, Ρομποτής (62ο Βρεττός Θ.), Τσαμπασίδης (86ο Καββαδάς), Μανωλίτσης (62ο Βρεττός Β.).

Προηγούμενο Άρθρο

Σχολεία: Αλλάζει η ώρα που θα φεύγουν οι μαθητές από τα Ολοήμερα

Επόμενο Άρθρο

Ο Θανάσης Κυβερνήτης ο νέος πρόεδρος της ΕΣΚΑΒΔΕ – Μέλος του Δ.Σ ο Δημήτρης Κωνής του Σ.Κ. Νικόπολη

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...