Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 11:37

Έφηβοι: Τεράστια και αγχωτική νίκη της Νικόπολης στο τελευταίο λεπτό (βίντεο-φωτογραφίες)

Μία τεράστια νίκη σημείωσαν οι έβηφοι της Νικόπολης κερδίζοντας την ομάδα του Πύρρου Άρτας στην κυριολεξία στο τελευταίο λεπτό του αγώνα με 52-50.

Το ροζ φύλλο αγώνα για τη Νικόπολη ήταν αποτέλεσμα ενός παιχνιδιού για ανθρώπους που δεν είχαν καρδιολογικά προβλήματα, αφού το νικητήριο καλάθι σημειώθηκε στο τέλος του αγώνα.

Ο προπονητής της Νικόπολης Μιχάλης Παπαμιχαήλ δεν πίστευε την έκβαση του αγώνα έτσι όπως ολοκληρώθηκε, ενώ μετά τη λήξη του πανηγύρισε μαζί με τους παίκτες του την τεράστια νίκη.

Η ομάδα της Πρέβεζας με πρώτο σκόρερ τον Παπαχρήστο που σημείωσε 22 πόντους με 3 τρίποντα και τον Παππά που σημείωσε διψήφιο αριθμό πόντων (10), πάλεψαν μέχρι το τελευταίο λεπτό και δικαιώθηκαν από το αποτέλεσμα.

Δείτε το βίντεο με φάσεις από το παιχνίδι, τον τελευταίο και νικητήριο καλάθι καθώς και δηλώσεις των πρωταγωνιστών:

Διαιτητές: ΓΑΛΗΝΑΣ Ε., ΓΑΛΗΝΑΣ Χ.

Δεκάλεπτα: 13-14, 32-35 (ημίχρονο), 42-44, 52-50

Σ.Κ Νικόπολη (Μιχάλης Παπαμιχαήλ): Λιόντος 4, Παπαχρήστος 22(3), Τσιμπίδας, Ζάβρας, Κασκάνης, Παπίρης, Αθανασίου, Πατακιάρας, Παππάς 10, Παπαγεωργίου 5(1), Μοσχόπουλος 6, Φλωράς 5(10.

Δόξα Πύρρος Άρτας (Δημήτρης Γυφτοκώστας): Γκολιζάμος 5(1), Γεωργόπουλος, Πρίφτης 6(1), Καπελάνος, Φούκας 9(1), Δήμος 8(2), Τσαρής 14(1), Σακκάς 8(2), Βελέγκας, Ζάχαρης, Μουσαβερές, Μπάλας.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Α.Σ Πρέβεζας ”ΕΥΖΗΝ”: Τεράστια επιτυχία σημείωσαν οι πρώτοι αγώνες ακαδημιών (φωτογραφίες-βίντεο)

Επόμενο Άρθρο

Νεάνιδες: Άνετη νίκη για τα κορίτσια του Φιλαθλητικού απέναντι στην Φιλιππιάδα (βίντεο-φωτογραφίες)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...