Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024, 9:34

Έτοιμοι να δοθούν σε λειτουργία είναι οι αθλητικοί χώροι του Δήμου Πρέβεζας

Έτοιμοι να λειτουργήσουν (μόλις το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες) είναι οι αθλητικοί χώροι του Δήμου Πρέβεζας. Όλο το προηγούμενο διάστημα πραγματοποιήθηκαν εργασίες καθαρισμού και συντήρησης τόσο στις μεγάλες όσο και στις μικρότερες αθλητικές εγκαταστάσεις, έτσι ώστε αυτές να αποδοθούν αναβαθμισμένες στους δημότες μόλις ληφθεί η σχετική έγκριση από τους ειδικούς.

Μεταξύ άλλων καθαρίστηκαν το γήπεδο μπάσκετ στο Ψαθάκι, το Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας «Αθανασία Τσουμελέκα», το Δημοτικό Στάδιο Λούρου καθώς και το κλειστό Γυμναστήριο στο Γυμνάσιο Λούρου, ενώ το Δημοτικό Κολυμβητήριο είναι έτοιμο να λειτουργήσει με βελτιωμένες όλες του τις εγκαταστάσεις. Η ακριβής ημερομηνία επαναλειτουργίας του θα ανακοινωθεί μόλις δοθούν οι σχετικές διευκρινίσεις από τις αρμόδιες αρχές.

Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν από το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου μας. Τηλέφωνο επικοινωνίας:2682025325.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος σε δήλωσή του ανέφερε: «Φέτος νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά πραγματοποιήσαμε εκτεταμένες παρεμβάσεις στο Δημοτικό Κολυμβητήριο όχι μόνο καθαρίζοντας, αλλά και βελτιώνοντας σημαντικά τις εγκαταστάσεις του. Επίσης, παρεμβάσεις κάναμε και σε άλλες αθλητικές εγκαταστάσεις στο σύνολο του Δήμου έτσι ώστε μόλις δοθεί το «πράσινο φως» από τους ειδικούς αυτές να είναι έτοιμες να υποδεχτούν τους δημότες.

Θερμή παράκλησή μου είναι οι χώροι αυτοί να διαφυλαχθούν από βανδαλισμούς αφού πάνω απ’ όλα αποτελούν περιουσία του Δήμου και των δημοτών κι έχουν ως σκοπό να προάγουν το πνεύμα της άθλησης και της ομαδικότητας».

Προηγούμενο Άρθρο

Αρνητικά όλα τα τεστ που διενεργήθηκαν σήμερα στη Φιλιππιάδα

Επόμενο Άρθρο

Μιχάλης Ρίππης (BARRIO Cafe): ”Περάσαμε δύσκολα είμαστε όμως αισιόδοξοι”

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...