Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 16:38

‘Έσπασε” το αήττητο της Νικόπολης στην έδρα της (φωτογραφίες)

Στην 8η ήρθε η πρώτη ήττα για τη Νικόπολη φέτος στο πρωτάθλημα, αφού δεν κατάφερε να περάσει το εμπόδιο της Παραμυθιάς και να ηττηθεί με τελικό σκορ 55-50.

Η ομάδα του Σπύρου Πολίτη προσπάθησε από την αρχή να επιβάλει τον δικό της ρυθμό, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι δεν την άφησαν σε κανένα σημείο του αγώνα, με αποτέλεσμα, στο δεύτερο ημίχρονο η Παραμυθιά να φτάσει να προηγηθεί ακόμη και με +11 βαθμούς.Η Νικόπολη έχει ωστόσο ένα παιχνίδι λιγότερο, αφού υπάρχει το εξ’ αναβολής παιχνίδι με τον Ιόνιο στην Κέρκυρα, με την ομάδα της Πρέβεζας να βλέπει τη νίκη ως μονόδρομο, αν θέλει να συνεχίσει να πατάει κορυφή με την ομάδα της Παραμυθιάς. Στο παιχνίδι, ο κόσμος που βρέθηκε στο κλειστό της Πρέβεζας, είδε δυνατές, άμυνες και από τις δύο ομάδας, με τους παίκτες να δίνουν σκληρές μονομαχίες σε κάθε ρακέτα.

Ωστόσο τα λάθη των παικτών της Νικόπολης, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο, με τους κιτρινόμαυρους να βλέπουν για πρώτη φορά το κίτρινο και όχι το ροζ φύλλο αγώνα.

Στο τέλος του αγώνα οι φιλοξενούμενοι πανηγύρισαν τη νίκη αυτή, αφού τους φέρνει μόνους πρώτους στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Διαιτητές: Ντάγκας – Μίγδος

Τα δεκάλεπτα: 11-14, 23-29, 40-48, 50-55

ΣΚ Νικόπολη Πρέβεζας (Πολίτης): Ζήκας 6, Κοντογιάννης 14, Παπαχρήστος, Τσιτσώνης 12, Κιτσαντάς 10, Ζαλοκώστας, Παπαμιχαήλ 2, Γεωργίου, Παππάς, Αντύπας 3, Δούβλης 4, Καλόγηρος.

Παραμυθιά: (Παππάς): Χάιδος 13, Ψιλοδημητρακόπουλος, Κρικώνης 15, Ταχιάς Π., Κρανής, Ταχιάς Α., Τζίμας 7, Κατσίβελος 16, Μπέλλος 1, Μάλλιος 3, Κωστάρας, Τσιρώνης.

Προηγούμενο Άρθρο

Η ομάδα μίνι της Νικόπολης στον μεγάλο τελικό της ΕΣΚΑΒΔΕ (βίντεο)

Επόμενο Άρθρο

Πατάει γερά στην κορυφή ο Φιλαθλητικός – 3-0 επί του Ασκληπιού Τρικάλων

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...