Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024, 10:41

Έρχεται το Santa Run στον Δήμο Πρέβεζας στις 17 Δεκεμβρίου

Ο Δήμος Πρέβεζας, σε συνεργασία με τον Α.Ο. Πρέβεζας, τον Σύλλογο ΕΥΖΗΝ, το Σωματείο εργαζομένων ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας , τον Σύλλογο Δρομέων Πρέβεζας, το Επιμελητήριο Πρέβεζας αλλά και με καταστήματα της πόλης μας  θα πραγματοποιήσει την διοργάνωση της Δρομικής Εκδήλωσης “SANTA RUN PREVEZA 2023” απόστασης 3ων χιλιομέτρων.

Η εν λόγω διοργάνωση θα λάβει χώρα εντός του ιστού της πόλης της Πρέβεζας και έχει τον χαρακτήρα της γενικότερης παρακίνησης στον αθλητισμό, διασκέδασης μέσα από αθλητικά δρώμενα αλλά και προσφοράς μέσα από μια πολύ σημαντική δράση που αφορά την παράδοση δυο απινιδωτών για την πόλη της Πρέβεζας από επιχειρήσεις του Δήμου, οι οποίοι  θα τοποθετηθούν σε κομβικό σημείο της πόλης.

Η διαδρομή έχει αφετηρία και τερματισμό την πλατεία Δικαστηρίων.

ΔΡΟΜΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ 3ων ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ

Ημερομηνία : Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023

Ώρα εκκίνησης: 11.30

Αφετηρία: Πλατεία Δικαστηρίων Πρέβεζας

Τερματισμός: Πλατεία  Δικαστηρίων Πρέβεζας

Κόστος συμμετοχής: ΔΩΡΕΑΝ

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι αθλητές έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος ηλικίας.

Όσοι ανήλικοι αθλητές επιθυμούν να λάβουν μέρος πρέπει να προσκομίσουν υπεύθυνη δήλωση συγκατάθεσης από τον κηδεμόνα.

Απαραίτητος κρίνεται ο προληπτικός ιατρικός έλεγχος, τονίζεται δε ότι οι συμμετέχοντες τρέχουν με δική τους ευθύνη.

Χρόνος ολοκλήρωσης: Η δρομική εκδήλωση θα ολοκληρωθεί στις 12:15, συνολική διάρκεια 45 λεπτά, ώστε να μπορούν να συμμετέχουν και όσοι θα διανύσουν τη διαδρομή με δυναμικό βάδισμα.

Παροχές:

Κατά την διάρκεια της θα υπάρχει κινητή ιατρική μονάδα παρακολούθησης και η διαδρομή θα είναι φυλασσόμενη από την Τροχαία, το Λιμενικό και ομάδα εθελοντών για την ασφαλή κίνηση των αθλητών. Στον τερματισμό θα παρέχονται νερά.

ΔΕΝ θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονική χρονομέτρηση για τους συμμετέχοντες.

Απονομή μεταλλίων και κλήρωση δώρων:

Σε όλους τους συμμετέχοντες που θα τερματίσουν και θα έχουν το ειδικό χάρτινο βραχιολάκι, θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια. Μετά τον τερματισμό θα ακολουθήσει κλήρωση για δώρα, με βάση τον ατομικό αριθμό που θα υπάρχει επάνω στο κάθε βραχιολάκι.

Σάκοι αθλητών:

Στην πλατεία Ανδρούτσου (στο κιόσκι) οι σάκοι και τα προσωπικά αντικείμενα των αθλητών θα φυλάσσονται από εθελοντές. Οι σάκοι αποθήκευσης καλό είναι να μην περιέχουν αντικείμενα αξίας, χρήματα και άλλα τιμαλφή, γιατί σε περίπτωση απώλειας οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη.

Περιγραφή διαδρομής:

Η διαδρομή είναι επίπεδη, εντός της πόλης της Πρέβεζας. Με αφετηρία την πλατεία  στα Δικαστηρίων, κατευθυνόμαστε από την παραλία της Πρέβεζας προς την Κυανή Ακτή, μέσω της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου μέχρι να συναντήσουμε την  οδό Προύσης οπότε και στρίβουμε δεξιά και μέσω αυτής καταλήγουμε στη Λεωφόρο Ειρήνης. Στο τέρμα της, στον Φόρο, η διαδρομή στρίβει δεξιά προς την οδό Παναγή Τσαλδάρη. Μετά από 500 περίπου μέτρα η διαδρομή στρίβει δεξιά κατευθυνόμενη από την οδό Χριστοφόρου Ρίζου προς τη οδό Μπιζανίου, φτάνοντας έτσι στην οδό 21ης Οκτωβρίου και συνεχίζουμε δεξιά μέχρι τον ΟΤΕ, οπότε και στρίβουμε αριστερά στην οδό Καρυωτάκη και μετά από λίγα μέτρα ξαναστρίβουμε αριστερά μπαίνοντας πλέον στην οδό Εθνικής Αντίστασης (Κεντρική Αγορά Πρέβεζας), την οποία διασχίζουμε ολόκληρη και τερματίζουμε και στην πλατεία Δικαστηρίων .

Πληροφορίες εγγραφής:

Η εγγραφή μπορεί να γίνει με τους παρακάτω τρόπους:

  • Συμπληρώνοντας την έντυπη αίτηση στην πρώην Λαϊκή Αγορά στο Τμήμα Πολιτισμού (εργάσιμες ημέρες και ώρες)
  • Συμπληρώνοντας την έντυπη αίτηση στο κατάστημα αθλητικών ειδών ”ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΑΘΛΗΣΗ”, του κ. Μπέκα Απόστολου , στον Φόρο Πρέβεζας (εργάσιμες ημέρες και ώρες)
  • ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Με την εγγραφή παραλαμβάνετε σκουφάκι Αγίου Βασίλη για να το φορέσετε κατά την διαδρομή και χάρτινο ειδικό βραχιολάκι, το οποίο και ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ να φοράτε κατά την διάρκεια της εκδήλωσης και θα έχει τον μοναδικό αριθμό σας έτσι ώστε κατά τον τερματισμό να παραλάβετε το μετάλλιο και να πάρετε μέρος στην κλήρωση δώρων που θα ακολουθήσει με βάση αυτόν τον αριθμό που έχει το κάθε βραχιολάκι.

Εγγραφές θα γίνονται μέχρι την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023 ή μέχρι να συμπληρωθεί ο μέγιστος αριθμός των 500ων συμμετεχόντων !!!

Γενικές πληροφορίες:

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή βοήθεια μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο 2682025325 / Τμήμα Πολιτισμού Δήμου Πρέβεζας

Προηγούμενο Άρθρο

Διαβάστε το – Μεγάλη προσοχή στους δρόμους και τα παιδιά ειδικά κάτω από άσχημες καιρικές συνθήκες

Επόμενο Άρθρο

Στη Ρουμανία το 1ο ΓΕΛ Πρέβεζας στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS + «Climate Action starts from Local Level»

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...