Τρίτη, 23 Απριλίου 2024, 11:34

Έρχεται το 2ο First Lego League το Σάββατο 3 Ιουνίου από το ABC Success Lab σε συνεργασία με τον Δήμο Πρέβεζας

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το ABC Success Lab σε συνεργασία με την EDUACT και υπό την αιγίδα του Δήμου Πρέβεζας φιλοξενεί το First Lego League στην πόλη μας το Σάββατο 03/06/2023 στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Πρέβεζας στις 10:00. Ο παγκόσμιος διαγωνισμός First Lego League επικεντρώνεται στην οικοδόμηση του ενδιαφέροντος για την επιστήμη και την τεχνολογία σε παιδιά ηλικίας 6-10 ετών.

Το FIRST LEGO League Explore είναι ένα πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί για να κεντρίσει την περιέργεια των μικρών παιδιών και να την κατευθύνει προς την ανακάλυψη της επιστήμης και της τεχνολογίας στον κόσμο γύρω τους.

Το πρόγραμμα έχει σαν θέμα μια Πρόκληση του πραγματικού κόσμου, που πρέπει να διερευνηθεί μέσω της έρευνας, της κριτικής σκέψης και της φαντασίας. Η ετήσια Πρόκληση, βασίζεται σε ένα διαφορετικό θέμα και έχει δύο κύρια μέρη, την κατασκευή με LEGO και την αφίσα της ομάδας.

Καθοδηγούμενα από ενήλικους προπονητές και τις θεμελιώδεις Αξίες του FIRST LEGO League Explore, τα μέλη της ομάδας εργάζονται με εκπαιδευτικά πακέτα της LEGO Education και εστιάζουν σε ένα θέμα προς διερεύνηση, ώστε να οικοδομήσουν τις ιδέες τους και να τις παρουσιάσουν. Η παρουσία σας θα αποτελέσει ιδιαίτερη τιμή για εμάς.

Προηγούμενο Άρθρο

Ι. Ν. Αγ. Βασιλείου: Ευλογημένο Επταήμερο (4 Ιουν – 10 Ιουν 2023)

Επόμενο Άρθρο

Το ΦΕΤΙΧ της γεύσης – Σπιτικές γεύσεις, Θεϊκές απολαύσεις

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...