Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 14:56

Έρχεται νέος αθλητικός εξοπλισμός για το Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας αξίας 15.000 ευρώ

”Κάλλιο αργά παρά ποτέ” με τον δήμο Πρέβεζας να αποφασίζει να προχωρήσει στην προμήθεια αθλητικού εξοπλισμού για το Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζα ”Αθανασία Τσουμελέκα” με συνολικό ποσό που φτάνει σχεδόν τις 15.000 ευρώ.

Μετά τις δημοσιεύσεις στο onprevezanews.gr, αλλά και live μεταδόσεις που έγιναν από τον Δημοτικό Στάδιο και την πραγματικά απελπιστική κατάσταση που υπάρχει σε αθλητικό υλικό, σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που έγινε την Μ. Τρίτη 19 Απριλίου 2022 σε τακτική συνεδρίαση δια ζώσης, αποφασίστηκε η αγορά εξοπλισμού.

Πιο συγκεκριμένα αποφασίστηκε η προμήθεια του παρακάτω υλικού:

Στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας καθημερινά αθλούνται δεκάδες αθλητές-τριες σωματείων, καθώς και πολίτες οι οποίοι ωστόσο δεν είχαν τον απαραίτητο αθλητικό εξοπλισμό με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα του στρώματος στο άλμα εις ύψος, εκεί όπου κάνει προπόνηση ο πρωταθλητής Ελλάδος του ύψους Αντρέα Μίτα του συλλόγου ΕΥΖΗΝ.

Ο Αντρέα Μίτα πρόσφατα στους τελικούς του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος έκανε νέο ατομικό ρεκόρ, αφού πήδηξε τα 2,12 μ. όπου αποτελεί την καλύτερη επίδοση στην ΕΥΡΩΠΗ στην κατηγορία του.

Έτσι λοιπόν οι αρμόδιοι αποφάσισαν να ενισχύσουν τις αθλητικές υποδομές με την προμήθεια οργάνων.

”Οι δημότες και οι αθλητικοί σύλλογοι που χρησιμοποιούν τις αθλητικές εγκαταστάσεις είναι πάρα πολλοί χρειάζονται πλέον πιο πολλά όργανα για τους αθλητικούς χώρους Μετά από έλεγχο των αθλητικών εγκαταστάσεων ο Δήμος θα πρέπει να προβεί στην προμήθεια του αθλητικού εξοπλισμού” αναφέρει στην εισήγησή της η Οικονομική Επιτροπή.

Ελπίζουμε να μην μείνει μόνο στην προμήθεια εξοπλισμού για το Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας, αλλά να προχωρήσει και στις υπόλοιπες αθλητικές εγκαταστάσεις.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

”Έκλεψαν” την παράσταση οι καβαλάρηδες ανήμερα του Αγ. Γεωργίου στην Βόνιτσα

Επόμενο Άρθρο

Στην κατασκευή γηπέδου 5Χ5 στον Λούρο θα προχωρήσει ο Δήμος Πρέβεζας με 105.000 ευρώ

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...