Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 5:03

”Έπεσε” μαχόμενος ο ΠΑΣ Αχέρων – Τελείωσε το όνειρο με το κεφάλι ψηλά (βίντεο-φωτογραφίες)

Με το κεφάλι ψηλά αποχαιρέτησε ο ΠΑΣ Αχέρων τον θεσμό του κυπέλλου Ελλάδος, αφού το μοναδικό τέρμα που σημειώθηκε μπήκε με πέναλτι από τον ΟΦΗ, ωστόσο η ομάδα του Καναλακίου, ήταν εκείνη που κέρδισε το χειροκρότημα όλου του κόσμου.

Τα παιδιά του Βαγγέλη Τζιάρρα απέδειξαν ότι μπορούν να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε αντίπαλο, όσο ψηλότερα και αν βρίσκεται, αφού η μάχες δίνονται στο γήπεδο και όχι στις λεζάντες και εκεί οι παίκτες του ΠΑΣ Αχέρων απέδειξαν πόσο μάγκες είναι.Ήδη μεγάλα αθλητικά site της χώρας μιλούν με μεγάλους τίτλους για τον ΠΑΣ Αχέρων που απέδειξε ότι βλέπει στα μάτια κάθε αντίπαλο.

Η αποφασιστικότητα τον παιδιών που έδωσαν το 110% των δυνάμεών τους, φάνηκε ωστόσο αν και έφτασαν πολλές φορές στην πηγή, δεν κατάφεραν να πιούνε νερό και αυτό ήταν κάτι που φάνηκε μετά το τέλος του αγώνα στα μάτια όλων.Όμως εκείνο που θα τους μείνει είναι ότι κοίταξαν στα ίσα τον ΟΦΗ, ένα σωματείο με μεγάλη ιστορία και πολλές επιτυχίες στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

Ο ΠΑΣ Αχέρων σταμάτησε το ταξίδι στο όνειρο και τον θεσμό του κυπέλλου Ελλάδος, όχι επειδή ήταν κατώτερος του αντιπάλου, αλλά επειδή ο Θεός του ποδοσφαίρου δεν ήθελε να τους βοηθήσει.Στις κερκίδες του Δημοτικούς Σταδίου Πρέβεζας ‘’Αθανασία Τσουμελέκα’’ που φιλοξένησε το μεγάλο αυτό παιχνίδι βρέθηκαν περισσότεροι από 1100 φίλοι του ΠΑΣ Αχέρων, οι οποίοι δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να βοηθούν με το χειροκρότημά τους τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.Ο ΟΦΗ στάθηκε πιο τυχερός με το πέναλτι που κέρδισε στο 23ο λεπτό με την ανατροπή του Kamau από τον Παπανίκου, με τον Castaignos να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το 0-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Νόμπλιας έβλεπε το παιχνίδι όρθιος και δεν πίστευε στα μάτια του βλέποντας τους ποδοσφαιριστές του να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν απέναντι σε μια ομάδα που αγωνίζεται δύο κατηγορίες πιο κάτω από αυτούς. Χαρακτηριστικό είναι ότι μετά το τέλος του αγώνα ο Κρητικός προπονητής δεν δέχθηκε να μιλήσει στους δημοσιογράφους, στέλνοντας στην συνέντευξη τύπου έναν από τους βοηθούς του.

Από τον ΠΑΣ Αχέρων ο Βαγγέλης Τζιάρρας από τη μία ήταν στεναχωρημένος από το αποτέλεσμα και από την άλλη χαρούμενος από τις υπερπροσπάθειες των παικτών του. ‘’Το όνειρο σταμάτησε με το κεφάλι ψηλά.. συνεχίζουμε στο πρωτάθλημα’’ είπε ο προπονητής του ΠΑΣ Αχέρων.

Πριν την έναρξη του αγώνα ο πρόεδρος του ΠΑΣ Αχέρων Χρήστος Λουκούμης πρόσφερε μία ανθοδέσμη στον προπονητή του ΟΦΗ Νίκο Νόμπλια, ενώ εκ μέρους του ΟΦΗ ο α’ αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΦΗ Μηνάς Λυσάνδρου έδωσε στον Χρήστο Λουκούμη μία μπλούζα με τις υπογραφές όλων των παικτών της ομάδας του.Διαιτητής: ΤΖΗΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Βοηθοί: ΛΙΟΝΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΗΠΕΙΡΟΥ – ΚΑΛΑΜΠΟΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

4ος: ΚΑΤΣΙΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

ΠΑΣ  Αχέρων(Βαγγέλης Τζιάρρας): ΒΛΑΧΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, ΚΑΠΠΙΑΣ, ΠΑΠΑΝΙΚΟΥ(52’ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ), ΖΔΡΑΒΟΣ, ΦΡΑΓΚΟΣ, ΠΟΤΣΗΣ(73’ ΕΜΒΡΑΙΖΟΓΛΟΥ), ΓΕΩΡΓΙΟΥ(73’ ΚΩΣΤΑΜΕΝΑΣ), ΒΕΡΜΠΗΣ, ΤΣΟΥΤΣΗΣ(52’ ΚΥΡΙΑΚΗΣ)

ΟΦΗ(Νίκος Νιόπλιας):WATERMAN, ΠΑΣΑΛΙΔΗΣ, ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ, ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, ΚΟΡΟΒΕΣΗΣ, SELIMOVIC(46’ ΜΕLLADO), GALLEGOS(46’ ΛΥΜΠΕΡΑΚΗΣ), ΝΑBI(58’ ΓΡΙΒΑΣ), KAMAU, CASTAIGNOS(75’ DURMISHAJ), VANDUΙNEN(58’ NEIRA)

Δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα:

Δείτε τις δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα:

Φωτογραφικά κλικ:

 

Προηγούμενο Άρθρο

Η Πρέβεζα τίμησε με λαμπρότητα την 28η Οκτωβρίου (φωτογραφίες)

Επόμενο Άρθρο

Ι. Ν. Αγ. Βασιλείου: Ευλογημένο Επταήμερο: 31 Οκτ. – 6 Νοεμ.2021

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...