Σάββατο, 27 Απριλίου 2024, 6:48

Έπεσε η αυλαία του 10ου 3on3 τουρνουά – Πρωταθλητές αντρών η ομάδα Γιασεμί Πρέβεζας

Έπεσε η αυλαία του 10ου τουρνουά 3on3 μπάσκετ Πρέβεζας που πραγματοποιήθηκε από τις 20 έως και 22 Αυγούστου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πρέβεζας στα γήπεδα ”Στάθης Παρούσης” και ήταν αφιερωμένο στην μνήμη του μεγάλου απόντος Θεόδωρου Μυζίκου.

Σαράντα πέντε ομάδες και περισσότεροι από 200 αθλητές και αθλήτριες από πολλές περιοχές της Ελλάδας, συμμετείχαν σε ένα διαφορετικό τουρνουά λόγω των αυστηρών υγειονομικών πρωτοκόλλων, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό προσφέροντας πλούσιο θέαμα στους εκατοντάδες θεατές που γέμισαν τις κερκίδες του Κολυμβητηρίου.

Μεγάλοι νικητές στον τελικό των Αντρών η ομάδα Γιασεμί Πρέβεζας, αποτελούμενοι από τους: Αλέξανδρος Δόνο, Ιάσωνα Παππά, Άγγελο Σουλιώτη, Γιώργο Νούσια, όπου κέρδισαν την ομάδα Eskere Yolo με τους Νίκο Ρεμπή, Δημήτρη Παπαχρήστο, Δημήτρη Αθανασίου, Παναγιώτης Ζώης, Πάρης Ράπτης, με την απονομή να κάνει ο δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος.

MVP του πρωταθλήματος αναδείχθηκε ο Αλέξανδρος Δόνος από την ομάδα Γιασεμί Πρέβεζας.

Διαιτητές του μεγάλου τελικού ήταν οι κ.κ. Φώτης Φουτζίλας (Θεσ/νίκη – Α1), Αλέξανδρος Ζιώγας (Ιωάννινα-Α1), Δημήτρης Καρακώστας (Παλαμάς Καρδίτσας-Α2), ενώ στους αγώνες συμμετείχε και ο διαιτητής Κώστας Γκαρτζονίκας (Α2).

Στην κατηγορία Παίδων, νικήτρια ομάδα ήταν η  Καραμπινάκηδες με τους: Αλέξανδρος Λιόντος, Σάκης Παπαχρήστος, Θεόδωρος Παππάς, την απονομή έκανε ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Γρηγόρης Κουμπής.

Στην κατηγορία Γυναικών, νικήτρια ομάδα ήταν η  Derouki με τις Ίσιδα Λιάλιου, Στεφανία Μικρούλη, Άλκιστης Παππά, Χρυσάνθη Σουλιώτη, την απονομή έκανε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Καραμανίδης.

Την διοργάνωση του τουρνουά την είχε η ομάδα μπάσκετ Σ.Κ Νικόπολη με συνδιοργανωτές την Π.Ε Πρέβεζας, τον Δήμο Πρέβεζας, υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Πρέβεζας.

Ραντεβού τον Ιούλιο του 2022, χωρίς μάσκες….

Προηγούμενο Άρθρο

Αποχαιρετιστήριο τουρνουά των ακαδημιών του Club Beach Volley Ermis Prevezas

Επόμενο Άρθρο

Αθανασία Τσουμελέκα (Ολυμπιακοί αγώνες 2004): Σαν σήμερα πριν από 17 χρόνια σήκωσε ψηλά την Ελλάδα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...