Τρίτη, 16 Απριλίου 2024, 17:32

Έπεσε η αυλαία του πρωταθλήματος με νίκη της Νικόπολης (φωτογραφίες-βίντεο)

Η αυλαία για το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΣΚΑΒΔΕ έπεσε με την ομάδα της Νικόπολης να κερδίζει έναν αντίπαλο όπως τον Πύρρο Άρτας, ο οποίος αν και την δυσκόλεψε, κατάφερε να την κερδίσει με 62-53.

Τα παιδιά του Σπύρου Πολίτη αν την αρχή είχαν βάλει ως στόχο τη νίκη, προκειμένου να κλείσουν την φετινή περίοδο με νίκη, αν και όπως είπαν όλοι ήταν μία γενικά δύσκολη χρονιά.

Ωστόσο αυτό που μένει είναι ότι όλοι την ολοκλήρωσαν υγιείς και χωρίς προβλήματα.

Και μπορεί να μην έχει καμιά σημασία το τελικό αποτέλεσμα από τον αγώνα με τον Πύρρο, ωστόσο η Νικόπολη πήρε το τελευταίο ροζ φύλλο αγώνα για την χρονιά που έκλεισε.

Σ.Κ Νικόπολη (Σπύρος Πολίτης): Παπίρης, Κοντογιάννης 22, Παπαγεωργίου, Τσιτσώνης 12(4), Κιτσαντάς 9(3), Ζαλοκώστας, Παπαχρήστος, Γεωργίου 6, Παππάς, Αντύπας 7(1), Δούβλης 6.

Πύρρος Άρτας (Γιώργος Κωσταπαππάς): Ευθυμίου 9, Χίντζιος 12(1), Τσιμπερλένιος, Σκορδής 8, Αναγνώστου, Κωσταπαππάς 12(2), Γιαννάκης, Παπαδημητρίου, Δημητρίου 10, Κατσαούνος, Σακκάς 3(1).

Δείτε τι δήλωσαν στην κάμερα του onprevezanews.gr ο Πάνος Κοντογιάννης, ο Ντίνος Τσιτσώνης και ο προπονητής Σπύρος Πολίτης.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Επιταγή ακρίβειας: Ποιοι θα πάρουν έκτακτο Δώρο Πάσχα έως 420€ – Πότε πιστώνονται τα ποσά

Επόμενο Άρθρο

Ο φυσιοθεραπευτής Νίκος Καβάγιας 15 χρόνια κοντά στη Νικόπολη

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...