Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 18:27

‘’Έπεσε’’ από την κορυφή ο ΠΑΣ Πρέβεζα – Ήττα σοκ από τον Πανλευκάδιο (video-pics)

Την ήττα γνώρισε ο ΠΑΣ Πρέβεζα στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας ‘’Αθανασία Τσουμελέκα’’ για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος από τον Πανλευκάδιο με 0-2.

Η ομάδα της Πρέβεζας δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να απειλήσει τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι ήταν πολύ καλά στημένοι μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο ΠΑΣ σε δύο φάσεις ζήτησε πέναλτι από τον διαιτητή κ. Ρούσο, ωστόσο και στις δύο έδειξε συνέχεια στο παιχνίδι.

Ο εκνευρισμός των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή ήταν η αιτία να αντικρύσουν την κίτρινη κάρτα οι Τριάντος, Σκαμνέλος, Πόποτας, για θέατρο στην πτώση του Πόποτα από αμυντικό του Πανλευκάδιου.

Στην συνέχεια και συγκεκριμένα στο 80ο λεπτό ο Στέφανος Κώστας με ένα εκπληκτικό αριστερό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ‘’κρέμασε’’ τον Παναγιωτίδη κάνοντας το 0-1 για τον Πανλευκάδιο.

Δύο λεπτά αργότερα ο Πανλευκάδιος βγήκε στην επίθεση με τον Καβαλάρη, ο οποίος έκανε το σουτ μέσα από την μικρή περιοχή, με τον Ξένο του ΠΑΣ να προσπαθεί να διώξει την μπάλα, η οποία όμως άλλαξε πορεία στέλνοντάς την στην εστία της ομάδας του, με τους φιλοξενούμενους να διπλασιάζουν τα τέρματά τους.

Διαιτητής: Ρούσος

Βοηθοί Διαιτητή: Τσόγκας, Στρακαντούνας

ΠΑΣ Πρέβεζα (Χρήστος Παπαζώης): Παναγιωτίδης, Καραγεώργος, Γεωργαλής, Τριάντος, Τσόκας, Τουλκερίδης, Ξένος, Σκαμνέλος, Μπαλής (70ο Στεμπάρη), Πόποτας (76ο Μπαρδάϊ), Corentin (84o Μερτζάνι).

Πανλευκάδιος (Γιώργος Κατηφόρης): Κώτσης, Κώστας, Σουλιώτης, Νάστος, Καβαλάρης, Γαζής (88ο Στεργιώτης), Κόκκαλης (88ο Καϊσίδης), Μπαλί (66ο Μεϊντάνης), Κουμπής (77 λ.τ Φιλίππου), Πέρεζ Μοράλες (66ο Φέτσης), Βεργίνης, Γλένης.

Δείτε το Live του αγώνα

Προηγούμενο Άρθρο

Σπύρος Ριζόπουλος: «συζητήσεις γίνονται και με τα τρία κόμματα»

Επόμενο Άρθρο

Συλλυπητήρια επιστολή του ΠΑΣ Πρέβεζα για τον θάνατο της Χριστίνας Καλλινίκου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...