Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 7:26

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας: ”Δεν υιοθετούμε τον λαϊκισμό”

Την, 30 Ιανουαρίου 2021, κοινοποιήθηκαν οι θέσεις των τακτικών μεταθέσεων για το έτος 2021 προς κάλυψη κενών οργανικών θέσεων στην Διεύθυνση Αστυνομίας Πρέβεζας. Η Διεύθυνση Αστυνομίας Πρέβεζας ενισχύεται με 3 Αστυνομικούς, οι οποίοι θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους προς όφελος των πολιτών του νομού μας.

Μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του συνδικαλιστικού κινήματος των Αστυνομικών είναι οι μεταθέσεις αυτές να πραγματοποιούνται με αξιοκρατικά κριτήρια, καθώς έχουμε κώδικα μεταθέσεων από το 1997 και να αποφασίζονται από πενταμελές συμβούλιο μεταθέσεων στο οποίο συμμετέχουν δύο εκπρόσωποι των εργαζομένων.

Σε αυτή την βάση λοιπόν, δεχόμαστε την όποια θεσμική παρέμβαση έχει ως σκοπό να αναδείξει τις ανάγκες σε αστυνομικό προσωπικό όπως αυτές προκύπτουν από τις κενές οργανικές θέσεις και τις ανάγκες αστυνόμευσης ως προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Δεν υιοθετούμε όμως τον λαϊκισμό, «ότι σε συνεννόηση πολιτικού παράγοντα με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη αυξάνεται το προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας, σε αριθμό μάλιστα μεγαλύτερο από τις άλλες Διευθύνσεις της Ηπείρου».

Για το Διοικητικό Συμβούλιο:

-Ο- -Ο-
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
   
Ευάγγελος ΜΥΛΩΝΑΣ Βασίλειος ΣΤΕΦΟΣ
Προηγούμενο Άρθρο

Κώστας Μπάρκας: Η ίδια η κυβέρνηση αναγνωρίζει τα λάθη της στον τρόπο που αντιμετωπίζει το Δημόσιο Σύστημα Υγείας

Επόμενο Άρθρο

Οι ήρωες των νησιών Ίμια του Ισήδωρου Καρδερίνη

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...