Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 18:28

Ένα τεράστιο Σαρακοστιανό τραπέζι ετοίμασε ο Δήμος Πρέβεζας για τους επισκέπτες (video-pics)

Η Πρέβεζα γέμισε με χιλιάδες επισκέπτες που την επισκέφθηκαν το πρωΐ της Καθαράς Δευτέρας, προκειμένου να γιορτάσουν τα Κούλουμα.

Ο δήμος Πρέβεζας είχε στήσει στον χώρο έξω από τα Δικαστήρια της πόλης ένα τεράστιο Σαρακοστιανό τραπέζι, προσφέροντας σε όλους παραδοσιακά εδέσματα, όπως φασολάδα, λαγάνα, σαλάτες και άφθονο κρασί, ενώ την μεγάλη γιορτή συνόδευε μουσικά το συγκρότημα του Μιχάλη Ζάμπα, με το χορευτικό του Δήμου να χορεύει παραδοσιακούς χορούς.

Την μεγάλη αυτή γιορτή επισκέφθηκε και ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο οποίος συνομίλησε με τον δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο.

Κατά το σύντομο χαιρετισμό του ο Νίκος Γεωργάκος, έκανε αναφορά για τα δύσκολα χρόνια της Πανδημίας, τονίζοντας ότι χάρη στην συλλογική δουλειά επιστρέψαμε στην κανονικότητα πιο δυνατοί, ενώ δεν ξέχασε να αναφερθεί και στις γυναίκες του Καρναβαλιού καθώς και στον σύλλογο του Καρναβαλικού Κομιτάτου, όπου παρουσίασαν εξαιρετικές προσπάθειες, προκειμένου να προσελκύσουν χιλιάδες επισκέπτες από ολόκληρη την Ελλάδα που βρέθηκαν στην Πρέβεζα για αυτό το τετραήμερο.

Στην συνέχεια ο δήμαρχος Πρέβεζας μαζί με εθελοντές και εργαζόμενους του δήμου προσέφεραν στους επισκέπτες παραδοσιακά εδέσματα.

Προηγούμενο Άρθρο

Γιώργος Τσουμελέκας: Εμπιστευτείτε τους ειδικούς για το Σαρακοστιανό τραπέζι σας (video-pics)

Επόμενο Άρθρο

Καθαρά Δευτέρα: Πέταξαν στους ουρανούς της Πρέβεζας οι χαρταετοί (video-pics)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...