Κυριακή, 5 Μαΐου 2024, 23:54

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για την Α.Ε Πρέβεζας – Κέρδισε με 3-0 την Α.Ε Ζαλόγγου (video-pics)

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για την ομάδα της Α.Ε Πρέβεζας, η οποία υποδέχθηκε για την τελευταία αγωνιστική στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας ”Αθανασία Τσουμελέκα” την Α.Ε Ζαλόγγου, κερδίζοντάς την με 3-0.

Η ομάδα του Άγγελου Μπέκα από την αρχή του αγώνα πίεσε σε όλο το γήπεδο τους φιλοξενούμενους με αποτέλεσμα να ανοίξει πολύ γρήγορα το σκορ με τον Ντέντε, μόλις στο 2ο λεπτό, κάνοντας το 1-0.

Ο Ντέντε από σκόρερ έγινε πασέρ στην φάση του 11ο λεπτού, όταν έβγαλε τον Κύρλα μόνο του απέναντι από την εστία της Α.Ε Ζαλόγγου, πλασάροντας ανενόχλητος και διπλασιάζοντας τα τέρματα των γηπεδούχων.

Η ομάδα της Πρέβεζας ωστόσο συνέχισε να πιέζει και για ένα ακόμη τέρμα με το οποίο ήθελε να διασφαλίσει τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο.

Στο 38ο λεπτό ο τερματοφύλακας του Ζαλόγγου, κράτησε τον Ντέντε μέσα στην περιοχή με τον διαιτητή κ. Τσόγκα να δείχνει αμέσως την άσπρη βούλα.

Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε εύστοχα ο Τσούτσης, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Στην επανάληψη ο προπονητής της Ένωσης Άγγελος Μπέκας είχε την ευκαιρία να κάνει 5 αλλαγές, προκειμένου να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε άλλους ποδοσφαιριστές.

Αν και ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, οι γηπεδούχοι είχαν και άλλες ευκαιρίες, προκειμένου να ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ, ωστόσο στην τελική προσπάθεια ήταν άτυχοι.

Το τελικό 3-0 υπέρ της Α.Ε Πρέβεζας ήταν δίκαιο με τον κόσμο, κυρίως γονείς των αθλητών να χειροκροτούν τους νεαρούς ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων για την εξαιρετική ποδοσφαιρική χρονιά που είχαν.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι: Τσόγκας, Νάστος, Κώτσης.

Α.Ε Πρέβεζας (Άγγελος Μπέκας): Παππάς (46ο Καρατζόπουλος), Ρέτσος, Μπενετάτος, Ζάκα (46ο Σκέντος), Τσούτσης, Παπουτσής (46ο Σαρηγιαννίδης), Μέρκο (46ο Παφίλας), Τζόκας, Ντέντε (46ο Πλέουρας), Ατσάς, Κύρλας.

Α.Ε Ζαλόγγου (Κώστας Αμάραντος): Τυρέκογλου, Κάγιο, Μπαϊραμίδης Λ. (52ο Σφονδύλης), Παπαμάνος Δ., Μαλίζογλου, Τσενικόγλου, Μπαϊραμίδης Αθ., Παπαμάνος Γ. (52ο Σοροντίλας), Σχοινάς, Φούντογλου.

 

 

Προηγούμενο Άρθρο

Συγχαρητήρια επιστολή του αντιπεριφερειάρχη Τάσου Δράκου για την επιτυχία του Φιλαθλητικού

Επόμενο Άρθρο

Στο ρελαντί η Νικόπολη – Νίκη επί του Πύρρου Άρτας με 77-59 (video)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...