Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024, 4:16

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για να κερδίσει η Νικόπολη την Πάλαιρο με 3-1 (video)

Μέσα σε διάστημα δέκα λεπτών ο Α.Σ Νικόπολη 2020, κατάφερε όχι μόνο να γυρίσει το εις βάρος του 0-1, αλλά και να πάρει και μία μεγάλη νίκη με 3-1 επί του Α.Ο Παλαίρου, πατώντας ξανά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Β’ ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας.

Οι φιλοξενούμενοι έβλεπαν από την αρχή τους γηπεδούχους να πιέζουν για να ανοίξουν το σκορ, ωστόσο εκείνοι κατάφεραν και πέτυχαν το πρώτο τέρμα του παιχνιδιού με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χασακή στο 23ο λεπτό, μετά το χέρι του Κίστη μέσα στην περιοχή της Νικόπολης.

Ωστόσο η ομάδα της Πρέβεζας δε το έβαλε κάτω και με συνεχείς πιέσεις προς την εστία της Παλαίρου κατάφεραν και έφεραν το παιχνίδι στα ίσα στο 33ο λεπτό με το τέρμα του Βάσσιου, κάνοντας το 1-1.

Στο 40ο λεπτό η Νικόπολη διπλασίασε τα τέρματά της με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τσουμελέκα.

Οι γηπεδούχοι όμως δεν σταμάτησαν εκεί, αφού στο δύο λεπτά αργότερα, ο Μαρκουδάκης έκανε με κοντινό πλασέ το 3-1, που ήταν τελικά και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και από τις δύο ομάδες με το τελικό 3-1 να κρίνεται δίκαιο για τους γηπεδούχους.

Διαιτητής: Αναγνωστάκης

Βοηθοί: Παναγιώτου, Πάτσης

Α.Σ ΝΙΚΟΠΟΛΗ 2020 (Κωστής): Γαλανός, Μίτα, Δημακόπουλος, Σφήκας, Κίστης, Μήτσιος, Βάσσιος, Φωτίκας, Τσουμελέκας, Μαρκουδάκης, Κουτρούμπας.

Α.Ο ΠΑΛΑΙΡΟΥ (Καράμπαλης): Κατσαμπίρης Α., Φουρλής Ι., Φουρλής Π., Χασακής, Κατσαμπίρης Θ., Κατσαμπίρης Π., Μάγκος, Ζήκος, Τζαφεράϊ, Καποτής, Δώνος.

Προηγούμενο Άρθρο

Ενημερωτικές δράσεις κατά του καρκίνου από Α.Σ Νικόπολη και Α.Ε Πρέβεζας – Μοίρασαν φυλλάδια στην παραλία (video-pics)

Επόμενο Άρθρο

Με επιτυχία ο απολογισμός και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτα του ΤΕΕ Ηπείρου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...