Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 20:56

Ένας τόνος ανακυκλώσιμα ρούχα στην πρώτη εβδομάδα λειτουργίας των μωβ κάδων στον Δήμο Πάργας

Εντυπωσιακά ήταν τα πρώτα αποτελέσματα από την λειτουργία του προγράμματος ανακύκλωσης ρούχων στον Δήμο Πάργας, με περισσότερα από 1000 κιλά χρησιμοποιημένων ρούχων να έχουν συλλέγει σε μόλις μια εβδομάδα από τους 8 μωβ κάδους που έχουν τοποθετηθεί.

Ήδη ο εκπρόσωπός της εταιρίας East-West Greece Ι.Κ.Ε. που έχει αναλάβει χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για τον Δήμο την συλλογή, διαλογή και ανακύκλωση των ρούχων από τους κάδους Αλέξανδρος Τσούτσος, παρέδωσε μια σημαντική ποσότητα ρούχων  στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Πάργας, τα οποία θα δοθούν σε δημότες που τα χρειάζονται.

Για άλλη μια φορά οι πολίτες στήριξαν έμπρακτα την προσπάθεια του Δήμου για την υλοποίηση δράσεων ανακύκλωσης, όπως έκαναν και στα προηγούμενα ρεύματα ανακυκλώσιμων υλικών (χαρτί, γυαλί, ηλεκτρικές συσκευές, toner κ.α.).

Τα οφέλη από την δράση είναι πολλαπλά μια που τα ρούχα ανακυκλώνονται και ταυτόχρονα όσα από αυτά είναι επαναχρησιμοποιήσιμα αποκτούν μια νέα ζωή για όσους τα έχουν ανάγκη. Ας συνεχίσουμε την προσπάθεια προστατεύοντας το περιβάλλον, αλλά βοηθώντας και τον συνάνθρωπο μας.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Ξεκίνησαν οι θερινές εκπτώσεις – Έως 31 Αυγούστου η διάρκειά τους

Επόμενο Άρθρο

Beach Volley: Τρίτη θέση για Κατερίνα Σακκά και Δέσποινα Λιούνη στο Πανελλήνιο Νέων στην Αθήνα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...