Κυριακή, 28 Απριλίου 2024, 12:59

Ένας πρωταθλητής υποψήφιος στον συνδυασμό ”Δήμος της καρδιάς μας”

Ο συνοριοφύλακας Χρήστος Κατσάνος εντάχθηκε στην ομάδα νίκης του συνδυασμού ”Δήμος της καρδιάς μας” με επικεφαλής τον Νίκο Γεωργάκο, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις εκλογές του Οκτωβρίου.

Ο Χρήστος είναι γεννημένος στις 11 Σεπτεμβρίου του 1992 στην Πρέβεζας, ενώ μετά την αποφοίτησή του από το 2ο ΓΕΛ Πρέβεζας, σπούδασε Βοηθός Φυσιοθεραπευτή.

Ο ίδιος από πολύ μικρός και συγκεκριμένα από την ηλικία των 15 ετών, ασχολείται με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με την πυγμαχία, λαμβάνοντας πολλές διακρίσεις σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα ενώ στο πρωτάθλημα της αστυνομίας κατέκτησε την πρώτη θέση και φυσικά να ανακηρυχθεί πρωταθλητής.

Με σύνθημά του “Να δείξουμε ότι η νέα γενιά έχει όραμα και ιδέες για τον μέλλον του τόπου μας” ο Χρήστος Κατσάνος ζητά την στήριξη των Πρεβεζάνων, προκειμένου να καταλάβει μία θέση στην σύνθεση του νέου δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας.

Το 2020 ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Κατσάνος εντάχθηκε στην Ελληνική Αστυνομία στο σώμα της Συνοριοφυλακής, με τον ίδιο να υπηρετεί μέχρι και σήμερα στην Κω.

Ο Χρήστος Κατσάνος είναι μέλος του Δ.Σ της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Δωσεκανήσου.

Προηγούμενο Άρθρο

Ο ”Δήμος της καρδιάς μας” εγκαινιάζει το προεκλογικό γραφείο

Επόμενο Άρθρο

Στράτος Ιωάννου: «Στηρίζουμε το Νοσοκομείο Πρέβεζας υπερβαίνοντας τις αρμοδιότητές μας» – Αναδείχθηκε ο ανάδοχος των έργων

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...