Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 11:34

Έκανε το πρώτο βήμα για την άνοδο ο Φιλαθλητικός

Ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας έκανες το πρώτο από τα δύο βήματα, που θα τον οδηγήσουν στην Pre League, κερδίζοντας την ομάδα του Περσέα με 3-0 στα σετ (27-25), (25-18, (25-16).

Τα κορίτσια του Πέτρου Παπαδόπουλου μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, κατάφεραν και πήραν την πολυπόθητη νίκη και πλέον χρειάζονται ακόμη μία, στο παιχνίδι που θα γίνει εκτός έδρας στην θεσσαλονίκη και πάλι με τον ΟΠΑΘ Περσέα αντίπαλο.

Ο Φιλαθλητικός κατάφερε και κέρδισε το πρώτο σετ έστω και δύσκολα, αφού πρώτα έπρεπε να διώξει το άγχος με το οποίο οι αθλήτριες της Πρέβεζας ξεκίνησαν τον αγώνα.

Στο δεύτερο σετ και με την βοήθεια του κόσμου που γέμισε τις κερκίδες του ΔΑΚ Πρέβεζας, οι αθλήτριες της Πρέβεζας κέρδισαν εύκολα με 25-18.

Εύκολα κέρδισε και το τρίτο σετ 25-16, με τα κορίτσια να τρέχουν προς την κερκίδα και αν ευχαριστούν τον κόσμο για την πολύτιμη βοήθειά του.

Διαιτητές: Δανιηλίδου, Φλούδας

Φ.Γ Πρέβεζας (Παπαδόπουλος Πέτρος): Πατακιάρα, Κοσμίδου, Ηλιάδη, Θεοδωράκη, Μέλου, Τζαλαλή, Βαλέρια, Ζιώγου, Τοτσίδου, Μητσοπούλου, Κούκα, Σιούλα.

ΟΠΑΘ Περσεάς (Κοτόρτσης Γιώργος): Θωμαϊδου, Μάτιου, Ευγενίδου, Επίκουρου Αθαν., Σκουλούδη, Μπαρμπαλιού, Επίκουρου Στ., Παπλωματά , Κοτέογλου, Βογιατζόγλου, Ταυλικού.

Προηγούμενο Άρθρο

Το Νοσοκομείο Πρέβεζας και η Μονάδα Υποστήριξης FOB AKTION συνεργάζονται για πρώτη φορά για να δώσουν “ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ”

Επόμενο Άρθρο

Την εφορεία αρχαιοτήτων επισκέφθηκαν τα μέλη της Επιτροπής Πρέβεζα-Ιστορία-Πολιτισμός-Περιβάλλον

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...