Τετάρτη, 1 Μαΐου 2024, 21:28

”Άφαντο” το πρόγραμμα Πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Πρέβεζας

Διανύουμε ήδη τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού και μέχρι και αυτή την στιγμή ο δήμος Πρέβεζας δεν έχει προχωρήσει στην παρουσίαση των Πολιτιστικών εκδηλώσεων για το καλοκαίρι του 2023, προκειμένου οι πολίτες αλλά και οι επισκέπτες να γνωρίζουν τι θα παρακολουθήσουν φέτος.

Πέρυσι το πρόγραμμα είχε ανακοινωθεί νωρίς και συγκεκριμένα στις 14 Μαΐου από τον δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο και την ειδική σύμβουλο σε θέματα Πολιτισμού Σπυριδούλα Γεωργοκίτσου.

Οι πληροφορίες του onprevezanews.gr, αναφέρουν ότι η καθυστέρηση αυτή οφείλεται, στο πότε ο Θερινός Κινηματογράφος θα ανοίξει τις πύλες του, προκειμένου να οριστικοποιηθούν οι ημερομηνίες των εκδηλώσεων.

Ωστόσο επαγγελματίες που έχουν καταστήματα εστίασης μη γνωρίζοντας το πλήρες πρόγραμμα των Καλοκαιρινών εκδηλώσεων δεν μπορούν να προγραμματίσουν και οι ίδιοι των αριθμό των εργαζομένων τις ημέρες των παραστάσεων.

Προηγούμενο Άρθρο

Αντίστροφη μέτρηση για την online διασύνδεση 400.000 ταμειακών μηχανών με τα POS – Στα τέλη Ιουνίου η έναρξη για τις πρώτες επιχειρήσεις

Επόμενο Άρθρο

Διακοπή νερού στην Τ.Κ. Ωρωπού αύριο Τρίτη 20 Ιουνίου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...