Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 11:16

Άντρας ή γυναίκα ο νέος γραμματέας του ΠΑΣΟΚ μετά την παραίτηση Σπύρου Κόκκαλη

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στους κόλπους του ΠΑΣΟΚ η ξαφνική παραίτηση του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Σπύρου Κόκκαλη μετά το τέλος της συνεδρίασης της Ν.Ε Πρέβεζας, ο οποίος για λ΄προσωπικούς λόγους (φόρτο εργασίας, αποχωρεί από την ηγεσία του κόμματος στο νομό (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Η είδηση αυτή όπως αναφερθήκαμε και στην ρεπορτάζ του onprevezanews.gr, έγινε ήδη γνωστή και στα κεντρικά του κόμματος, όπου ήδη αναζητούν τον επόμενο ή επόμενη που θα καθίσει στην καρέκλα του γραμματέα.

Όλο το βραδύ κανείς δεν κοιμήθηκε στο ΠΑΣΟΚ, αφού τα τηλεφωνήματα από την Αθήνα προς την Πρέβεζα έπεφταν ”βροχή” με τις προτάσεις για το ποιος θα αναλάβει γραμματέας να είναι προς όλους.

Οι εξελίξεις αναμένονται να είναι ραγδαίες στο ΠΑΣΟΚ με τα 9 μέλη της νομαρχιακής να αποφασίζουν σε σύντομο χρονικό διάστημα (εντός επτά ημερών), αν το ΠΑΣΟΚ θα έχει άντρα ή θα έχουμε γραμματέα με άρωμα γυναίκας στην Πρέβεζα… είδωμεν.

Προσωρινά χρέη γραμματέα αναλαμβάνει η β’ γραμματέας κα Πήλιου Σύλβια, ενώ ο Σπύρος Κόκκαλης θα παραμείνει ως απλό μέλος στη Νομαρχιακή ΠΑΣΟΚ Πρέβεζας.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Παραίτηση ΣΟΚ του Σπύρου Κόκκαλη από Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ

Επόμενο Άρθρο

Αυτοδιοίκηση: Σκέψεις και προβληματισμοί του Αντιστράτηγου ε.α Σιόρεντα Δημητρίου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...