Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 8:03

”Άνοιξαν” πανιά τα αστέρια της ιστιοπλοϊάς στην Πρέβεζα

Με επιτυχία άνοιξε η πρώτη μέρα του Open διασυλλογικού αγώνα ιστιοπλοϊας Τριγώνου για σκάφη τύπου Optimist & ILCA 4, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων που διοργανώνει ο Ναυτικός Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πρέβεζας.

Αθλητές ηλικίας από 7 έως 17 ετών, άνοιξαν πανιά στα νερά του Αμβρακικού αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις για το μέλλον τους στην Ιστιοπλοϊα.Χωρισμένοι σε 6 ομίλους, οι 46 αθλητές που λαμβάνουν μέρος έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, με τους διοργανωτές να υπόσχονται μία δεύτερη εξίσου σημαντική ημέρα, η οποία θα ξεκινήσει στις 11 το πρωΐ και θα ολοκληρωθεί νωρίς το απόγευμα με τις απονομές.

Οι 46 αθλητές χωρισμένοι στους εξής ομίλους:

  • Κεφαλονιά – Ιθάκη  (ΝΟΚΙ)
  • Ιωαννίνων (ΙΟΙ)
  • Βόνιτσας (ΝΟΒ)
  • Λευκάδα (ΝΟΛ)
  • Κέρκυρας (ΝΑΟΚ,)
  • Πρέβεζας (ΝΙΟΠ)

Έφτασαν στην Πρέβεζα με τους προπονητές και τους γονείς τους, όπου εκτός από την συμμετοχή στους αγώνες, θα απολαύσουν και τις ομορφιές της Πρέβεζας.

Οι διοργανωτές προσέφεραν σε όλους τους αθλητές απόλυτη ασφάλεια κατά την διάρκεια των αγώνων, αφού εκτός τα φουσκωτά στα οποία υπήρχαν οι κριτές, υπήρχαν και πολλά σκάφη συνοδευτικά, έτοιμα να επέμβουν σε κάθε πρόβλημα.Η γενική γραμματέας του Ναυτικού Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πρέβεζας κα Σοφία Γαϊτανίδου, μίλησε στο onprevezanews.gr, τονίζοντας ότι σκοπός των αγώνων, είναι η ανάδειξη των αθλητών και αυριανών πρωταθλητών της χώρας μας. ”Όλοι οι αθλητές και οι συνοδοί αυτών έμειναν ενθουσιασμένοι από την διοργάνωση που έχουμε και το σίγουρο είναι ότι θα έρθουν και σε επόμενες διοργανώσεις” κατέληξε η κα Γαϊτανίδου.

Μετά την λήξη των αγώνων θα πραγματοποιηθεί απονομή επάθλων στις εγκαταστάσεις της Μαρίνας Πρέβεζας στους νικητές όλων των κατηγοριών.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

 Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Νικηφόρα και από την Σταυρούπολη πέρασε ο Φιλαθλητικός

Επόμενο Άρθρο

Οι καλύτερες φάσεις και τα γκολ του ΠΑΣ Πρέβεζα με την Δόξα Ωρωπού – Δηλώσεις (βίντεο)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...