Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 0:57

Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου: ”Η Ν.Δ θα είναι το πρώτο κόμμα – Ενωμένοι όλοι μαζί για τη νίκη” (video-pics)

Η Ευρωβουλευτής της Ν.Δ Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην Πρέβεζα καλεσμένη της ΔΕΕΠ Ν. Πρέβεζας ενόψει των Εθνικών Εκλογών της 21ης Μαΐου.

Η Ευρωβουλευτής παρουσία των τεσσάρων υποψηφίων βουλευτών της Ν.Δ στο Ν. Πρέβεζας (Στέργιου Γιαννάκη, Μαρίας Κατσικοβόρδου, Σπύρου Κυριάκη, Ιωάννας Μπεΐντάρη), μελών της ΔΕΕΠ Ν. Πρέβεζας, των τοπικών οργανώσεων, του δημάρχου Πρέβεζας Νίκου Γεωργάκου, στελεχών του κόμματος, του προέδρου του Επιμελητηρίου, περιφερειακών και δημοτικών συμβούλων, απήυθηνε κάλεσμα νίκης προς κάθε Νεοδημοκράτη και Νεοδημοκράτησα.

”Θέλουμε νίκη αυτοδύναμη από την πρώτη Κυριακή” είπε η κα Ασημακοπούλου και συνέχισε: ”Όλοι μαζί ενωμένοι θα νικήσουμε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συνεχίσει το εξαιρετικό έργο του”.

Μάλιστα η Ευρωβουλευτής της Ν.Δ επιτέθηκε τόσο στον Αλέξη Τσίπρα όσο και στον Γιάνη Βαρουφάκη, όταν ο ίδιος ήταν υπουργός Οικονομικών στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι ο τότε τσάρος της Οικονομίας κουνούσε το δάκτυλο στους ομολόγους του των υπολοίπων κρατών της Ε.Ε ενώ οι ίδιοι απορούσαν με τις τακτικές και τα όσα έλεγε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα της ομιλίας της:

 

Αμέσως μετά η κα Ασημακοπούλου κατευθύνθηκε στο περίπτερο της Ν.Δ στην παραλία της Πρέβεζας το οποίο και εγκαινίασε παρουσία του προέδρου και μελών της ΟΝΝΕΔ.

Προηγούμενο Άρθρο

Σπύρος Κυριάκης: ”Η Ν.Δ θα είναι ενωμένη και δυνατή και θα είναι το πρώτο κόμμα στις εκλογές” (video)

Επόμενο Άρθρο

Μαρία Κατσικοβόρδου: ”Η Ελλάδα δεν είναι για περιπέτειες – Σταθερά Ν.Δ” (video)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...